Leyla-72 sedanur4004 çarsamba günü sezaryena gün verdi Dr. Son bir gecemiz. Sağlıkla gelsin🤲. Şu an 38+4′um. 38+5′te çocuguma kavuşacam inşallah☺🍀
yenianneadayi2202 Leyla-72 ay benim de çarşamba gününe gün verdi 38+3 olacağım çok korkuyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🙏
eceyc314 sedanur4004 son bir haftadır inanılmaz bir baskı var. Ayakta duramıyorum. Gün sayıyorum artık😅 hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🌸
Gulsahgunhan sedanur4004 Mayıs annesi olarak buralardayım :) 30 mayısa kadar beklemedeyiz 1 günle 1 haziran olabilir dedi doktorumuz :) şimdilik hafif ağrılarla takılıyoruz :)
gencanne97 39 haftalık olduk bugün gelen giden yok doktor da herhangi bir sey demiyor normal dogumu bekliyorum bol bol yürü dedi🥲 regl agrısı gibi agrı cekiyorum özellikle geceleri aynı durumu yasayan var mı
Ucurumcicegi gencanne97 gencanne97 sadece gece değil gündüzleride üstelik uzandığım yerden ağrılarım yüzünden kalkmam çok acılı ve zor oluyor 🥲
_Annemmm4 gencanne97 evet aynı durumdayız sadece gece kasılmalarım oluyor sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum gündüz de tık yok süperim bakalım ne zaman gelecek artık 😅🌸
Ucurumcicegi Yaren3442 asell13 bende 38+6 dayım normal doğumu bekliyorum ama hanımefendi çıkmıyor 😂 yarın doktor kontrolüne gidicez 😆
asell13 Ucurumcicegi ben zorunlu sezeryan olacam ama ne bi sancı ne ağrı ne kasılma hiç bi belirti yok bebekde iri yinede normal doğum belirtisi hiç yaşamadım 😂😂 neyseki kestirip kurtulcam 😂😂
Julide92 sedanur4004 selam bende yerimi burda alayım artık😂31 mayıs eşimin doğum günü ile aynı gün olacak inşallah 😂
emom07 37+5 benimde normal bekliyorum şuana kadar bir belirti yok perşembe günü kontrolüm var ☺️ büyüdüğü için yeri daraldıkça tekmeleri , baskıları can yakıyor artık 😅
Ucurumcicegi asell13 ben yaşadım yaşıyorum artık çıksın istiyorum açıkçası neyse hayırlısı olsun sağ sağlam kucağınıza alırsınız siz inşallah Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🤗
ZeynepDuru17 sedanur4004 içiyorum kontrol vs bitti sezeryan sabahı söyleyecem hava takmalarini istiycem biraz rahatlamak için pekmez içiyorum sabah akşam nasıl üşüttüm bilmiyorum ama maffoldum