Doğumu başlatmak isteyenler 👋
Paris-95 sudan çıkarman gerekiyor doğum olursa ki geri kapansın o şekilde saklayıp tekrar kullanabilirsin
Haticeburak06 bisey dicem çok denk geldim yorumlarınıza daha 37 haftadasaniz neden bukadar acele ediyorsunuz doğum için daha önünüzde 3 hafta var eğer beklerse bebek ilk kızım 40+5 de doğdu şuan 34+4 günlüğüm buda ne zaman vakti gelirse ozaman doğar kendinizi bukadar strese sokmayin dogmassa eğer 3 hafta hiç geçmez
Paris-95 sag salim bebyini kucagina alirsin onsallah bende 39+2oldum hala bisey yok hersey yapiyorum ama ne aciklik ne su ne nisan hicbisey gelmedi bu arada bende yurt disindayim isveçde en azindan belki biliyorsunuz burda bebyin kendiliyinden gelmeyini bekliyorar bisey yapmiyorlar acaba ben burada hint yavini nereden bula bilirim?
Paris-95 aklımızda.bulunsun mutlakaaa
- Düzenlendi
Zeynooooooo kuzu sende.denesene denerde olumlu sonuç alırsan buraya yaz
Kullaniciadi123 ben hint yağını nasıl bulacam onu bilmiyorum
Zeynooooooo birisi yollayamazmi sana
Kullaniciadi123 hayir canim ben azeriyim o nasil bie yag onu bilmiyprum hem yurt disina onu nasil yollaya bilonir onusa bilmiyorum
Zeynooooooo tüh, yaa
Badgirl_ aynen demekki daha zamanı gelmemiş yani acele etmeye gerek yok bencede.bırakın üç hafta daha beslensin 39 da doğuranlar bile 40 ı görseydi diyorlar çünkü haftasını tamamlaması bebeğin doğal süreci
Paris-95 dogum yaptınız mı bilmiyorum ama sıcak duşun altında 45 dk bekleyin kaslariniz gevşesin.. sonra da bir güzel uyuyun bence en etkili yöntem
Haticeburak06 hint yağını denediniz mi? Bebeğe zararı olur mu? Korkuyorum biraz ama yarına kadar başlasın istiyorum yoksa fitil ve suni sancıyla doktorum başlatacak ve hiç istemiyorum bu şekilde
meliketwinbaby doğum yapmadım henüz sancılarım düzensiz önceki doğumum sezeryan olduğu için şuan suni vermek istemiyorlar kendi sancılarımı bekliyorlar
Zeynooooooo bende fransadayım amazondan sipariş ettim
Zeynooooooo ben fransadayım Amazon’dan sipariş ettim
Zeynooooooo evet bende fransadayım ilk doğumum Türkiye de doktorun keyfi Yüzünden sezeryan olmuştu 2,5 yıl geçti bunu da fransada normal yapacağım Allah izin verirse tabi. Ben Meryem ana otu ve hint yağını Amazon’dan sipariş ettim.
Mervelibol deneyemedim hala bi tek hint yağı ve meryem ana otu kaldı. Bu hafta denerim🫣
Haticeburak06 yarın suni sancıyla başlayacak doğumum acaba bugün denesem mi son bi çare , Meryem ana otunu yarın doğumda kullanıcam
Mervelibol bence deneyin ama 1 tatlı kaşığı