Kızlar bu ara sık post açıyorum denk gelenler olmuştur. Deneyip sonuç aldığım yöntemi paylaşmak istiyorum. 41+3 haftalığım hiç açıklığım olmuyordu 38 haftadan belli sancılarım oluyordu. Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim. Günde 4 fincan ahududu yaprağı çayı 10 adet hurma 5-6 dilim ananas perine masajı cinsel ilişki kilometrelerce yürüyüş merdiven in çık squat. 38 haftadan belli deniyorum tık yok. Yurt dışında yaşıyorum ve bu arada ssvd adayıyım inşallah. En son Türkiye de ebe arkadaşımla konuştuk ve bana hint yağı ile Meryem ana otunu dene dedi. Bugün hint yağını öğlen 12 de bir çorba kaşığı kadar içtim. Ardından bir kavanoza Meryem ana otunu atıp üzerini geçinceye kadar su koydum. 20 dk kadar beklettim suyu hafif kahverengi bir ton olunca içtim. Ve akşam 5 te bugün aşırı şiddetli adet sancısı ve çok ciddi kasılma sonucu hastaneye geldim 1 cm açıklık ve hafif suyumun sızıntı yaptığı söylenildi. Su geldiği için yatışım yapıldı saat 5 te sancım geldi 6 da suyum patladı hastane odasında şuan sancılarım düzensiz ve dayanılmayacak gibi değil 10 üzerinden 4 falan diyebilirim. Belki denemek isteyen olur ama tabi sizde bilir kişiye danışın hint yağını fazla abartmayın lütfen bebeğe zararı olabilir en fazla günde 1 kaşık. Ve şuan sancılarımın düzene binmesini bekliyoruz lütfen dua edin ben hepinize edeceğim ❤️🙏
Doğumu başlatmak isteyenler 👋
- Düzenlendi
Paris-95 canım artık 41+3de olduğu içinde olabilir mi acaba
@Paris-95 sona gelmişsin zaten canım sen. Herşeyin üzerine diğerlerini de yapınca sancın gelmiş sanırım. Allah yardımcın olsun
Kullaniciadi123 oda olabilir tabiki bunların tetiklediğini düşünüyorum bende ama hint yağının ciddi etkisi gerçekten var.
Tugbacim34 oda olmuş olabilir tabiki bunlar öneriydi ama hint yağının etkisine baya inanıyorum. Tetikledim sanırım ben. Teşekkür ederim
Paris-95 hint yağının bir zararı var mıdır ?
- Düzenlendi
Paris-95 gerçekten allah razı olsun bu post için❤️❤️❤️❤️ 1 haftadır denemediğim kalmadı psikolojim bozuldu bunlarıdw denicem bu hafta
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 1 haftadır 1 parmak açıklık var nişan geldi tık yok
Paris-95 meryem ana otunu içtikten sonra attınızmı hemen
Haticeburak06 atmadım ama ne yapacağımı bilemedim onu. Yeni birtane daha var sancılarım düzene girerse suya koyacağız onuda
Paris-95 teşekkür ederim
Haticeburak06 kolaylıklar diliyorum canım. Dene sonuç alırsan bi yaz gene bende merak ettim bakalım
aslannezire çoğu doktor öneriyormuş günde 1 kaşık içmek kaydıyla. Osmanlı zamanında doğumu başlatmak için çok kullanılmış ve sonuç alınmış bir yöntemmiş ama günde 1 kaşık. Fazlası tabiki zarardır illaki
Paris-95 sudan çıkarman gerekiyor doğum olursa ki geri kapansın o şekilde saklayıp tekrar kullanabilirsin
Haticeburak06 bisey dicem çok denk geldim yorumlarınıza daha 37 haftadasaniz neden bukadar acele ediyorsunuz doğum için daha önünüzde 3 hafta var eğer beklerse bebek ilk kızım 40+5 de doğdu şuan 34+4 günlüğüm buda ne zaman vakti gelirse ozaman doğar kendinizi bukadar strese sokmayin dogmassa eğer 3 hafta hiç geçmez
Paris-95 sag salim bebyini kucagina alirsin onsallah bende 39+2oldum hala bisey yok hersey yapiyorum ama ne aciklik ne su ne nisan hicbisey gelmedi bu arada bende yurt disindayim isveçde en azindan belki biliyorsunuz burda bebyin kendiliyinden gelmeyini bekliyorar bisey yapmiyorlar acaba ben burada hint yavini nereden bula bilirim?
Paris-95 aklımızda.bulunsun mutlakaaa