• Doğum
  • Doğumu başlatmak isteyenler 👋

@Paris-95 sona gelmişsin zaten canım sen. Herşeyin üzerine diğerlerini de yapınca sancın gelmiş sanırım. Allah yardımcın olsun

Tugbacim34 oda olmuş olabilir tabiki bunlar öneriydi ama hint yağının etkisine baya inanıyorum. Tetikledim sanırım ben. Teşekkür ederim

Paris-95 gerçekten allah razı olsun bu post için❤️❤️❤️❤️ 1 haftadır denemediğim kalmadı psikolojim bozuldu bunlarıdw denicem bu hafta
    Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 1 haftadır 1 parmak açıklık var nişan geldi tık yok

aslannezire çoğu doktor öneriyormuş günde 1 kaşık içmek kaydıyla. Osmanlı zamanında doğumu başlatmak için çok kullanılmış ve sonuç alınmış bir yöntemmiş ama günde 1 kaşık. Fazlası tabiki zarardır illaki

Paris-95 sudan çıkarman gerekiyor doğum olursa ki geri kapansın o şekilde saklayıp tekrar kullanabilirsin

Haticeburak06 bisey dicem çok denk geldim yorumlarınıza daha 37 haftadasaniz neden bukadar acele ediyorsunuz doğum için daha önünüzde 3 hafta var eğer beklerse bebek ilk kızım 40+5 de doğdu şuan 34+4 günlüğüm buda ne zaman vakti gelirse ozaman doğar kendinizi bukadar strese sokmayin dogmassa eğer 3 hafta hiç geçmez

Paris-95 sag salim bebyini kucagina alirsin onsallah bende 39+2oldum hala bisey yok hersey yapiyorum ama ne aciklik ne su ne nisan hicbisey gelmedi bu arada bende yurt disindayim isveçde en azindan belki biliyorsunuz burda bebyin kendiliyinden gelmeyini bekliyorar bisey yapmiyorlar acaba ben burada hint yavini nereden bula bilirim?