Muallimeniz ilaydagur 38+5 oldum kızımın pek gelesi yok doktorum da çatın dar dedi bekliyorum bakalım 😁
btytgy Haticeburak06 ay hadi inşallah😊 36. Haftada geldi yani sancınız geciktirmek icin vs bi şey yapılmadı di mi erken değil miymiş peki
Haticeburak06 btytgy hayır doktorum tam zamanı dedi bu haftadan 40. Haftaya kadar bekleriz doğumu dedi. Böyle demesi rahatlattı
Boncukk123 Sultanemine bende 37+5 im alt tarafta cok ağrılarım var kemiklerim çok ağrıyor yürüyemiyorum yatamıyorum dönemiyorum pazartesi kontrolüm var acaba açıklığım var mı hiç bilemiyorum anlaşılmıyormuş 🥹 sizin sancınız var mıydı alttan muayene ile açıklık bakıldı
Sultanemine Boncukk123 doktor beni muayneye çağırdı dün nst de çok sancım çıktı baya 2 cm de açıklığım çıktı ama hiç hissetmiyorum yarın yine gidicem
Boncukk123 Sultanemine hissetmemen bir nebze güzel aslında maşaAllah açıklığın da var benim de ağrılarım kasılmam var ama bakalım pazartesi NST de çıkacak mı
Ceed_mom 34+0 olduk serklajlıyım erken gelmesin diye düşünmekten doğuma hala adapte olamadım bile gün geçtikçe zorlaşıyor doğum şeklimiz belli değil hala doktorumuz erken söylemek için diyor sorduğumda ama ben ikisinden de korkuyorum 😅
btytgy Haticeburak06 çok iyi o zaman erken olması daha iyi bence 40 falan cok geç bi an önce gelsin istiyo insan😂
Haticeburak06 Boncukk123 idrar yaparken yanma oluyodu bide kaburga kemiklerime sızı giriyodu o şekilde gittim idrar verip enfeksiyonum varmı diye baktıracaktım. Sancım çıktı şimdi 1 parmak açıklığım var evde bekliyorum
Boncukk123 Haticeburak06 anladım canım haftan normalse çok iyi benim de alt kemiklerim çok şiddetli yatırmıyor kaldırmıyor yürütmüyor pazartesi NST de bşey çıkcak mı merak ediyorum bende
Haticeburak06 Boncukk123 hayırlısı canım haftam 36 doktorum erken değil gelmesine dedi o beni rahatlattı
Nehirimmm28 ilaydagur 36+1 haftadayim kasılma ve yalancı sancılarım çok erken başladı bebişim her an gelir gibi hissediyorum hayırlısı bakalım 🫢🫢
merve_3807 ilaydagur bende bugün 38 oldum sancım hiç çıkmıyordu ama dün geceden beri belimden kaburgalarıma bir ağrı oluyor oğlumda da böyle olmuştu şimdilik düzensiz nişanda yok daha bekliyorum evimi toparlıyorum her ihtimale karşı 😊