Haticeburak06 btytgy tamam canım nişanım geldi baya kanlıydı. Gelmeye devam ediyor. Duş alıp hastaneye gidicem tekrar😁
revsan_kandupan45 Haticeburak06 normal doğum mu düşünüyorsünüz bebiş kaç haftalık 😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah 🤲
Zeynooooooo ilaydagur bu gun tam 38 olduk💙 kismetse normal.olucak allahin izniyle cunki yurt disindayim sezeryan olma ihtimalim yok😂
Gulluuuuu ilaydagur 34+3 Mayıs sonu haziran başı dedi doktor ama o zamana kalmaz diye düşünüyorum bende
Gmz09 ilaydagur 38+1’im hiç açılmam yok.Bebek kanal da rahim ağzı yumuşamış azıcık kasılma çıktı nst ‘de.Ama açılmam yok.Ay ne zaman doğacak merak içindeyim doğsa da artık bir rahatlasam.Bel ağrısı,kalça ağrısı,uykusuzluk zorlamaya başladı
mltmtrkl 34+4’ten selamlar 🥰 Haziran başı gibi doğum bekleniyor ama bebeğimiz önden gidiyor, sanırım bende mayıs annesi olacağım çünkü yalancı sancılar başladı ve çookk ağır hissediyorum 😔
Elisaaikraaa ilaydagur 38+0 ile doğurdum kızlar allah hepinize kolaylık versin. Sağlıcakla kucağınıza alın.
Haticeburak06 btytgy 1 parmak açıklığım var oradaki ebe sen yarın doğurursun dedi😅 bebek kafasını iyi bastırıyor dedi 😋
Sultanemine ilaydagur 37+4 üm muayenede iki cm açıklığım çıktı yarın yine gidicem acaba doğum başlarmı merak ediyorum bekliyorum 🥺 normalde Mayıs 20 ama şuan daha 3 ü
Boncukk123 Sultanemine bende 37+5 im alt tarafta cok ağrılarım var kemiklerim çok ağrıyor yürüyemiyorum yatamıyorum dönemiyorum pazartesi kontrolüm var acaba açıklığım var mı hiç bilemiyorum anlaşılmıyormuş 🥹 sizin sancınız var mıydı alttan muayene ile açıklık bakıldı
btytgy Haticeburak06 ay hadi inşallah😊 36. Haftada geldi yani sancınız geciktirmek icin vs bi şey yapılmadı di mi erken değil miymiş peki
Boncukk123 Nureymn yalancılar bile can yakıyor değil mi 🥹 Rabbim yardımcımız olsun gece beni daha çok zorluyor sizin nasıl ? Kemik ağrılarım çok vajına üstü ve kenarları 🥹
Nureymn Boncukk123 aynı şekilde benim akşam ve geceleri ağrı oluyor bazen dayanılmaz hal alıyor uzanınca geçecek diye bakıyorum ki geçiyor geçmezse doktora gitmek gerekir 🥲👼
Boncukk123 Haticeburak06 ne şikayetle gittin canım acile gece bende çok kötü oluyorum bel kasık ağrısı bacak aralarımda ki kemik ağrısı bide geceleri de başladı karnım sertleşmeye kasılmaya 🥹
Haticeburak06 Boncukk123 idrar yaparken yanma oluyodu bide kaburga kemiklerime sızı giriyodu o şekilde gittim idrar verip enfeksiyonum varmı diye baktıracaktım. Sancım çıktı şimdi 1 parmak açıklığım var evde bekliyorum