Haticeburak06 btytgy hayır doktorum tam zamanı dedi bu haftadan 40. Haftaya kadar bekleriz doğumu dedi. Böyle demesi rahatlattı
btytgy Haticeburak06 çok iyi o zaman erken olması daha iyi bence 40 falan cok geç bi an önce gelsin istiyo insan😂
Haticeburak06 Boncukk123 idrar yaparken yanma oluyodu bide kaburga kemiklerime sızı giriyodu o şekilde gittim idrar verip enfeksiyonum varmı diye baktıracaktım. Sancım çıktı şimdi 1 parmak açıklığım var evde bekliyorum
Boncukk123 Haticeburak06 anladım canım haftan normalse çok iyi benim de alt kemiklerim çok şiddetli yatırmıyor kaldırmıyor yürütmüyor pazartesi NST de bşey çıkcak mı merak ediyorum bende
Boncukk123 Sultanemine hissetmemen bir nebze güzel aslında maşaAllah açıklığın da var benim de ağrılarım kasılmam var ama bakalım pazartesi NST de çıkacak mı
Haticeburak06 Boncukk123 hayırlısı canım haftam 36 doktorum erken değil gelmesine dedi o beni rahatlattı
Nehirimmm28 ilaydagur 36+1 haftadayim kasılma ve yalancı sancılarım çok erken başladı bebişim her an gelir gibi hissediyorum hayırlısı bakalım 🫢🫢
merve_3807 ilaydagur bende bugün 38 oldum sancım hiç çıkmıyordu ama dün geceden beri belimden kaburgalarıma bir ağrı oluyor oğlumda da böyle olmuştu şimdilik düzensiz nişanda yok daha bekliyorum evimi toparlıyorum her ihtimale karşı 😊
Nureymn Boncukk123 aynı şekilde benim akşam ve geceleri ağrı oluyor bazen dayanılmaz hal alıyor uzanınca geçecek diye bakıyorum ki geçiyor geçmezse doktora gitmek gerekir 🥲👼
Boncukk123 Nureymn benim hiç geçmiyor canım 🥺 o kemiklerim hep ağrıyor gece de gündüz de ve ağırlık hep asagıda pazartesi soracağım doktora bakalım bekliyorum nişan su gelişi vs olmadığı için gitmedim doktora ama ağrı hiç kesılmıyo anlattığım kemikler hep agrıyo
Aybukekk Ayseolcay merhaba bana da 2cm açıklık var dedi açıklık var dedikten ne kadar sonra doğum yaptınız
Sare09 Nstde çok sancı çıkıyor ama açıklığım hiç yokmuş 37+5 teyim karnım kasılıyor ama o an hafif bi sancı yaşıyorum onun haricinde adet olacakmış hissi var biraz belimde ağrı var
Papyon_34 ilaydagur Bugün 38+3 haftaya kadar gelmezse yatış yapılacakmış. Hem heyecan hem korku bir yandan sabırsızlık ne hissettiğimi bilmiyorum 🫣
Cilek_21 ilaydagur aynıyız 34+4 hayırlısıyla zamanında doğarlar inş ya bana sürekli karnın aşanda diyolar 3 yaşında oğlum var evde sürekli hareketliyim ondan mı bilmiyorum size söylüyorlar mı