Nureymn Boncukk123 aynı şekilde benim akşam ve geceleri ağrı oluyor bazen dayanılmaz hal alıyor uzanınca geçecek diye bakıyorum ki geçiyor geçmezse doktora gitmek gerekir 🥲👼
Boncukk123 Nureymn benim hiç geçmiyor canım 🥺 o kemiklerim hep ağrıyor gece de gündüz de ve ağırlık hep asagıda pazartesi soracağım doktora bakalım bekliyorum nişan su gelişi vs olmadığı için gitmedim doktora ama ağrı hiç kesılmıyo anlattığım kemikler hep agrıyo
Aybukekk Ayseolcay merhaba bana da 2cm açıklık var dedi açıklık var dedikten ne kadar sonra doğum yaptınız
Sare09 Nstde çok sancı çıkıyor ama açıklığım hiç yokmuş 37+5 teyim karnım kasılıyor ama o an hafif bi sancı yaşıyorum onun haricinde adet olacakmış hissi var biraz belimde ağrı var
Papyon_34 ilaydagur Bugün 38+3 haftaya kadar gelmezse yatış yapılacakmış. Hem heyecan hem korku bir yandan sabırsızlık ne hissettiğimi bilmiyorum 🫣
Cilek_21 ilaydagur aynıyız 34+4 hayırlısıyla zamanında doğarlar inş ya bana sürekli karnın aşanda diyolar 3 yaşında oğlum var evde sürekli hareketliyim ondan mı bilmiyorum size söylüyorlar mı
ttugcenur1 34+4 ne zaman olur hiç bilmiyorum ama kasıklarıma doğru gün içinde baskı oluyor normal midir
Boncukk123 ttugcenur1 ah canım haftalardır var bende o baskı ilerleyen haftalarda artıyor 🥹 37+5 im normal doğum istiyorsan eğer kanala da giriyor olabilir bebeğin
btytgy Haticeburak06 çok iyi o zaman erken olması daha iyi bence 40 falan cok geç bi an önce gelsin istiyo insan😂
Tugce_12 ilaydagur Ay bende çok heyecanlıyım bir yandan da korkuyorum Haziran başına denk geliyordu 40.haftam doktoruma ne zaman doğumum olur tahminen dediğimde 39.haftaya hazırlıklı ol dedi o da Mayıs sonuna denk geliyor inşAllah kolay doğumlarımız olur 😍
Hafsa1134 Tugce_12 bayrama denk gelmez inşallah 🙏 benimde mayısın sonu dedi ama beklerse bayrama kadar yolu var dedi 🥶
Ayseazsoyler ilaydagur 36+5 bugün 👶🏼 Yarın kontrolümüz var bakalım neler olmuş ama 2 gündür zorlamaya başladı beni karnımın üst kısmına dayanıyor iyice taş gibi oluyor bide akıntım başladı 🙄
Ebruarss Ayseazsoyler benm de çok farklı şekiller alıyor karnım resmen taş gibi oluyor sabah akıntım oldu simdide ayıptir.soylemesi ishal oldum, erken doğum riskimiz.vardi da bu doğum belirtisimkdir acaba diye düşünmeden edemiyorum
Boncukk123 Ayseazsoyler bize de haber ver canım 🥹 benim de pazartesi kontrolüm merak ediyorum bende son durum ne
Ayseazsoyler Boncukk123 tamam canım kontrolden çıkınca yazarım sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲🏻
Ayseazsoyler Boncukk123 kontrolümüzü olduk şükür herşey yolunda suyum dışında 🙄 33. Haftadan beri su azalması yaşıyorum sınırın altına düşmedi şükür çatı muayenesi oldum normal olabilir eğer suyun sınırın altına düşmezse 24 mayısa kadar normali bekleriz yoksa sezeryan dedi