Deletedmom_87 Sumeyye_0 bende hayat Hastanesine gidiyorum gülsüm Feyza Kızıltanin yanına en son 775 ödedim sizin giriş ücreti neden bu kadar fazla yoksa gene zammı geldi😵💫
Btl_akkurr Deletedmom_87 bende Feyza hanıma gidiyorum acaba doktor farkından dolayı mu öyle çok ödemiş
Deletedmom_87 Btl_akkurr en son 8 Nisan’da gittim Gürcan hocaya da detaylı için gittim 16 Mayıs’ta da Feyza hocanın yanında kontrole gidecem canım
Bse-ercn58 Peki doktor olarak kimi önerirsiniz acaba ben ilk defa gidicem Van hayat hastanesine doktorları bilmiyorum ☺️
Deletedmom_87 Bse-ercn58 Valla ben Feyza hocadan çok memnunum tek sıkıntı biraz yoğun olduğu için hızlı hızlı konuşuyor bende soracağım soruları o panikle unutuyorum😃
Helbestt Sumeyye_0 Şebnem hoca da uzman galiba sizin hangi doktordu neden acaba bu kadar yüksek.Ben de bu hafta gidicem bakalım güncel fiyatı ne
Sumeyye_0 Helbestt alanı uzman perinatoloji ve kadın doğum olarak geçiyor ondan olabilir galiba en son bir hafta önce gittim
Btl_akkurr Deletedmom_87 bende başından beri gidiyorum memnunum ama görüntü hiç bir zaman net değildi
Bibis Helbestt malesef Van özel hastanelerinin devletten bir farkı kalmamış , ben özel muayeneye gidiyorum Şakir hocaya , oda doğumdan 20 bin sezeryabfan 25 bin alıyor. En azından ilgili bilgili ve insan gibi davranıyor .
Helbestt Haklısınız aslında ultrason cihazları net değil sürekli siyah beyaz kağıt veriyorlar.Dün ben de hayat hastanesine gittim 17500 normal doğum 20 bin sezaryen dediler