Helbestt Merhaba ben Van Lokman hekim hastanesi nın muayene ücretini ve doğum ücretini merak ediyorum bileniniz var mı ?
Deletedmom_87 Helbestt muayene ücreti 775 tl doğum 16 bindi yanlış hatırlamıyorsam sezaryende 18 bin civar
Sumeyye_0 Helbestt ben hayat hastanesine gidiyorum giriş ücreti 1015 tl normal doğum 17 bin tl sezeryan 19 bin tl uzman doktor olduğu için giriş ücreti değişiyor olabilir galiba
Bibis Helbestt malesef Van özel hastanelerinin devletten bir farkı kalmamış , ben özel muayeneye gidiyorum Şakir hocaya , oda doğumdan 20 bin sezeryabfan 25 bin alıyor. En azından ilgili bilgili ve insan gibi davranıyor .
Helbestt Deletedmom_87 Ne zaman sordunuz benim doğum temmuz sonu o zamana kadar zam gelir herhalde yine
Helbestt Btl_akkurr 28 bin çokmuş ya ne zaman sordunuz ? Bir de normal doğum hakkında bilginiz var mı ?
Btl_akkurr Helbestt 3 Nisan sormuştuk ama her ay zam geliyor sanırım anlamadım en son 19 bin denmişti şimdi ise 20 bin 888 tl dediler bakalım
Btl_akkurr Helbestt sanırım ya herkes fırsatçı olmuş ya bu 2 senede ne kadar pahalı olmuş ben oğlumu da iken 3 buçuk tu doğum ücreti şimdi almış başını gidiyor üstelik burası böyle Bursa İstanbul oralar 38 bin falan olmuş elinde olmayanlar mecbur devlet tercih yapıyor
Helbestt Btl_akkurr evet ya.Ben düşük yapmıştım medisina da ameliyathaneye aldılar beni kan kaybediyorum.Doktor dedi hadi başlayalim yanındaki asistanlar dedi aşağıdan haber gelmesini bekliyoruz.Yani eşimin para yaptırmasını beklemisler telefon geldi yatırdı diye öyle işlem yaptılar.Ben o ara kan kaybediyorum ama..O yüzden soğudum açıkçası öncelikleri insan canından ziyade para l.Kontrollere gidiyorum hayat hastanesine ama doğum bölgede olacak.
Deletedmom_87 Sumeyye_0 bende hayat Hastanesine gidiyorum gülsüm Feyza Kızıltanin yanına en son 775 ödedim sizin giriş ücreti neden bu kadar fazla yoksa gene zammı geldi😵💫
Helbestt Sumeyye_0 Şebnem hoca da uzman galiba sizin hangi doktordu neden acaba bu kadar yüksek.Ben de bu hafta gidicem bakalım güncel fiyatı ne
Helbestt 1015 mi hangi doktor sizin ki ben Şebnem hanıma gidiyorum en son ramazanın ilk haftası gittim 715 TL idi.
Btl_akkurr Helbestt Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım maalesef ki öyleler ne yazıkki
Btl_akkurr Deletedmom_87 bende Feyza hanıma gidiyorum acaba doktor farkından dolayı mu öyle çok ödemiş
Deletedmom_87 Btl_akkurr en son 8 Nisan’da gittim Gürcan hocaya da detaylı için gittim 16 Mayıs’ta da Feyza hocanın yanında kontrole gidecem canım
Bse-ercn58 Peki doktor olarak kimi önerirsiniz acaba ben ilk defa gidicem Van hayat hastanesine doktorları bilmiyorum ☺️
Deletedmom_87 Bse-ercn58 Valla ben Feyza hocadan çok memnunum tek sıkıntı biraz yoğun olduğu için hızlı hızlı konuşuyor bende soracağım soruları o panikle unutuyorum😃