Helbestt Btl_akkurr evet ya.Ben düşük yapmıştım medisina da ameliyathaneye aldılar beni kan kaybediyorum.Doktor dedi hadi başlayalim yanındaki asistanlar dedi aşağıdan haber gelmesini bekliyoruz.Yani eşimin para yaptırmasını beklemisler telefon geldi yatırdı diye öyle işlem yaptılar.Ben o ara kan kaybediyorum ama..O yüzden soğudum açıkçası öncelikleri insan canından ziyade para l.Kontrollere gidiyorum hayat hastanesine ama doğum bölgede olacak.
Btl_akkurr Helbestt Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım maalesef ki öyleler ne yazıkki
Deletedmom_87 Sumeyye_0 bende hayat Hastanesine gidiyorum gülsüm Feyza Kızıltanin yanına en son 775 ödedim sizin giriş ücreti neden bu kadar fazla yoksa gene zammı geldi😵💫
Btl_akkurr Deletedmom_87 bende Feyza hanıma gidiyorum acaba doktor farkından dolayı mu öyle çok ödemiş
Deletedmom_87 Btl_akkurr en son 8 Nisan’da gittim Gürcan hocaya da detaylı için gittim 16 Mayıs’ta da Feyza hocanın yanında kontrole gidecem canım
Bse-ercn58 Peki doktor olarak kimi önerirsiniz acaba ben ilk defa gidicem Van hayat hastanesine doktorları bilmiyorum ☺️
Deletedmom_87 Bse-ercn58 Valla ben Feyza hocadan çok memnunum tek sıkıntı biraz yoğun olduğu için hızlı hızlı konuşuyor bende soracağım soruları o panikle unutuyorum😃
Helbestt Sumeyye_0 Şebnem hoca da uzman galiba sizin hangi doktordu neden acaba bu kadar yüksek.Ben de bu hafta gidicem bakalım güncel fiyatı ne
Sumeyye_0 Helbestt alanı uzman perinatoloji ve kadın doğum olarak geçiyor ondan olabilir galiba en son bir hafta önce gittim
Btl_akkurr Deletedmom_87 bende başından beri gidiyorum memnunum ama görüntü hiç bir zaman net değildi
Bibis Helbestt malesef Van özel hastanelerinin devletten bir farkı kalmamış , ben özel muayeneye gidiyorum Şakir hocaya , oda doğumdan 20 bin sezeryabfan 25 bin alıyor. En azından ilgili bilgili ve insan gibi davranıyor .
Helbestt Haklısınız aslında ultrason cihazları net değil sürekli siyah beyaz kağıt veriyorlar.Dün ben de hayat hastanesine gittim 17500 normal doğum 20 bin sezaryen dediler