Zeyd_Mom_22 Ya çok sevindim sizin adınıza şükür bugüne🫶🏻 Rabbim sizlere yardımcı olsun, acil şifalar versin amiin. Sağlıkla büyüsün inşAllah🥰🥺 Güçlü anne, güçlü bebek😌🤍
Aytlkya ElifKyncu0 çok şükür çok sevindim umarım daha çok sağlıklı olur Rabbim yagızımıza size güv kuvvet versin ❤ delilanlı yagız❤
Nese3760 Bende çok mutlu oldum benim bebeğimde doğdunda ciddi bir ameliyat geçirecek lütfen dua edin onun ismi de Yavuz 70 günümüz var doğuma
ElifKyncu0 Nese3760 Ne ameliyatı olacak çok üzüldüm Rabbim şifa versin icinizi hep iyi şeyler getirin sağ sağlim atlatacak inşallah Rabbim bebeğinizi size bağışlasın
ElifKyncu0 Gebess95 Çok teşekkür ederim Rabbim onu bana bağışladı son günler çok daha zordu inanın o zamanları hatırlamak bile istemiyorum şükür yanımda çok şükür 🙃🥰
ElifKyncu0 Yenianne6706 Evet ben de bu kadar merak edileceğimi inanın tahmin edemedim bunu hissetmek beni mutlu etli çok teşekkür ederim 🙂
Miray-mom ElifKyncu0 Allahım nice nice sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirmeyi nasip etsin inşallah 🌸💖 Yağız bizim güçlü savaşçımız sizde öylesiniz 🧿🧿💖💖
ElifKyncu0 ozgeerkan73 Çok teşekkür ederim çok sağ olun evet çok sabırsız biri olarak bu süreçte sabri öğrendim
ElifKyncu0 Hamileanne Evet öyle gerçekten benim her şeyim yaşama sebebim bazen bir şey olsaydı ona ne olurdum ne yapardım diyorum bilmiyorum ikinci yatişinda çok ağlamıştım o kadar ağladım ki gözlerim kör olacak dedim. Ama şükür geçti çok şükür
ElifKyncu0 ebrucevik18 Rabbim anneli babalı büyütsün oğlunuzu çok teşekkür ederim çok sağ olun sağlıklı olsunlar büyüsünler inşallah. Gerçekten çok savaşçı çıktı. İyi ki de öyle çıktı 🥰
1zehrs ElifKyncu0 rabbim size yağızı bağışladığı için o kadar mutlu oldum ki anlatamam hikayeniz kötü bitecek diye önceki postu o kadar korka korka okudum ki 1 sene öncesinin postuymuş bakıyorum kaydırdıkça yorumlara gözümü kapatarak bitirdim yagızdan iyi haber güncel yorumunu görünce çok sevindim siz anneliğin bence fedakarlık ve koşulsuz sevgi olduğunun kanıtısınız rabbim size bol sabır versin yagıza da hemen şifa versin inşallah Yağız’ın da yaşıtlarını yakaladığı günlerini görmeyi koştuğunu oynadığını parkta kirlendiğini görmeyi sizlere nasip etsin süreç tahmin edilenden daha kolay geçer inşallah ❤️
ElifKyncu0 1zehrs Ne kadar güzel dilekte bulunmussunuz inşallah o günleri görürüm inşallah şu anlık baya kapalı yaşıyoruz hatta balkona salıncak aldım onun için kurulumunu yapacağım balkonum büyük teras gibi kaydırak vb almayı düşünüyorum ilerledikçe yine korkuyorum çünkü her an bir şey olacak gibi hissediyorum her çocuk hapsiriyor ama Yağız hapşırinca hasta olacak diye korkuyorum 🙂 benimde kendimi bu duruma aldırıştirmam lazım zamanla o büyüdükçe bende daha iyi olacağım. Çok seviyorum asla bir çocuğu bu kadar severim diye düşünmezdim aslaa her şeyim oldu benim çok zor günler atlattık ama mükâfatını da aldım Rabbime şükürler olsun bu güzel günleri bana da gösterdi. Çok sağ olun 🙃
ElifKyncu0 Nese3760 Bir çırpıda girip çıkmayı nasip etsin inşallah hiç bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız inşallah.
1zehrs ElifKyncu0 bende pramatüre annesiyim inanın okudukça ağlıyorum yaşadıklarım geliyor aklıma ama siz bir mucize yaşamışsınız bizimle kıyas edilemeyecek zorluklar bir daha göstermesin Allah yağız inşallah çok mutlu bir çocuk olacak ve yaşıtlarını yakalayacak ❤️