ElifKyncu0 Hamileanne Evet öyle gerçekten benim her şeyim yaşama sebebim bazen bir şey olsaydı ona ne olurdum ne yapardım diyorum bilmiyorum ikinci yatişinda çok ağlamıştım o kadar ağladım ki gözlerim kör olacak dedim. Ama şükür geçti çok şükür
ebrucevik18 ElifKyncu0 Yağız çok güçlü bi delikanlı hamileliğim boyunca takip ettim sizi son zamanlarında haber alamasam da hep dua ettim bende oğluma Yağız ismini verdim sizin oğlunuz gibi güçlü olsun savaşçı olsun Yağız delikanlım olsun diye Rabbim sizi kalan sorunlarınızdan da kurtarsın inşallah bi an evvel çok mutlu oldum görünce
ElifKyncu0 ebrucevik18 Rabbim anneli babalı büyütsün oğlunuzu çok teşekkür ederim çok sağ olun sağlıklı olsunlar büyüsünler inşallah. Gerçekten çok savaşçı çıktı. İyi ki de öyle çıktı 🥰
Sevvaldal ElifKyncu0 aylardir, Yagizdan guzel bir haber alabilmek icin hesabiniza bakiyorum🥰 zorluklar yasamanizn cok olagan ama bu okuduklarima bile cok mutlu oldum🙏🥰 Allah gani gani iyilik versin insallah❤️❤️❤️ tez vakitte butun sıkıntılar geride kalsım🙏❤️
YeniGelinMeselesi ElifKyncu0 maşallah subhanallah 🤲🏻 Rabbim size bir sınav göndermiş bu melek ile ve siz ona gözünüz gibi bakıyorsunuz inşallah cennetinde de ailecek hep beraber bu sınavın ödülünü alırsınız 🤲🏻🌸 Çok güçlü bir annesiniz takdir ediyorum minik yağız’ın koşup eğlendiği güldüğü videoları fotoğrafları görebilmek adına takip edicem sayfanızı rabbim sabrını öyle güzel vermiş ki size hayran kaldım bir ömür sağlıkla huzurla ve mutlulukla geçecek günleriniz olsun 🥰🌸
incikaya ElifKyncu0 aylardır sadece sizden haber var mı diye giriyordum siteye şu an çok çok sevindim uzun sağlıklı bir ömrü olsun yağızımızın😍
xhbgns ElifKyncu0 Sizden haber aldığımıza inanın çok sevindik. Yağız da sağlığıyla büyüsün inşallah zor günlerin çoğunu atlatmışsınız inşallah beraber hunharca gülüp eğlenip oynadığınız günlerle dolu geçsin ömrü 🌸 Siz nasılsınız? Sabrın da sevginin de en güzel hali oğlunuz elbette ama siz de iyi olun 💕
Gebess95 ElifKyncu0 ay çok sevindim çok dualar ettim inşallah daha da çabuk toparlicak yağız bebek annesi sende çok güçlü bir annesin yagizda çok güçlü bir bebek çoğu insana umut oluyorsunuz Allah’ım sağlıkla buyutmenizi sorunsuz geçmesini tüm herşeyin nasip etsin inşallah size çok sevindim herşey gönlünüzce olsun ❤️
ElifKyncu0 Gebess95 Çok teşekkür ederim Rabbim onu bana bağışladı son günler çok daha zordu inanın o zamanları hatırlamak bile istemiyorum şükür yanımda çok şükür 🙃🥰
Zeyd_Mom_22 Ya çok sevindim sizin adınıza şükür bugüne🫶🏻 Rabbim sizlere yardımcı olsun, acil şifalar versin amiin. Sağlıkla büyüsün inşAllah🥰🥺 Güçlü anne, güçlü bebek😌🤍
Aytlkya ElifKyncu0 çok şükür çok sevindim umarım daha çok sağlıklı olur Rabbim yagızımıza size güv kuvvet versin ❤ delilanlı yagız❤
Nese3760 Bende çok mutlu oldum benim bebeğimde doğdunda ciddi bir ameliyat geçirecek lütfen dua edin onun ismi de Yavuz 70 günümüz var doğuma
ElifKyncu0 Nese3760 Ne ameliyatı olacak çok üzüldüm Rabbim şifa versin icinizi hep iyi şeyler getirin sağ sağlim atlatacak inşallah Rabbim bebeğinizi size bağışlasın
ElifKyncu0 Yenianne6706 Evet ben de bu kadar merak edileceğimi inanın tahmin edemedim bunu hissetmek beni mutlu etli çok teşekkür ederim 🙂