• Öneri
  • Anahtarlıklarım nasıl olmuş 😍

Elimde kalan iplerim ile doğumumdan sonra hediye vermek için küçük amigurumi anahtarlık yapıyorum . Poşetleyip isimli etiket yapıştırcam. Birde çikolata yaptırmayı düşünüyorum 🌸

Gmzgm teşekkür ederim 🥰🌸 umarım pes etmem de tamamlarım belli sayı kadar 🤦🏻‍♀️

1palyaco satımını yapsanız alan bence çok sayıda kişi olur. Ellerinize sağlık çok çok güzeller 😍

Dilara_0 çok teşekkür ederim 😍🌸 evet alan olur dediğiniz gibi ama değer mi bilemiyorum çok göz yoruyor 🙄 birde inşallah bebeğim olacak ozaman yapması daha zor olur fırsat bulamam .

1palyaco eminim becerirsiniz yapmak istiyorsaniz ve içinizde o hissiyat varsa üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey olmaz.
        El emeği uğraşları çok beğeniyorum ama bir türlü beceremiyorum ben. Yoksa çocuk, hamilelik demeden boş vaktim 5 dk bile olsa yaparım inanın ❤️

Dilara_0 doğru diyorsunuz 🌸 aslında zor da değil bende video izleyerek yapıyorum bende.

1palyaco Ayyy doğumdan sonra göz aydınına gelesim geldiii😍😂😂😂çokk güzeller

1palyaco hahahah 😄😄😄 bunları hediye mi edicen bende gelim mi bebek görmeye ayıcıklı ne kadar güzel olmuş onu alayım

Sadeceanne2 çok teşekkür ederim 😍 yani hediye etmeyi düşünüyorum eğer belli sayıya kadar yapabilirsem az yaparsam hiç ortalığa çıkarmam 😁 en az 20yapmam lazım ki birşeye yarasın 🙄

1palyaco çok hoşlar vallahi eline sağlık ☺️ örersin daha zamanın var zaten yakın tarihleri miz yanlış hatırlamıyorsam 31+2 olduk biz kızımla