• Öneri
  • Anahtarlıklarım nasıl olmuş 😍

Dilara_0 çok teşekkür ederim 😍🌸 evet alan olur dediğiniz gibi ama değer mi bilemiyorum çok göz yoruyor 🙄 birde inşallah bebeğim olacak ozaman yapması daha zor olur fırsat bulamam .

1palyaco eminim becerirsiniz yapmak istiyorsaniz ve içinizde o hissiyat varsa üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey olmaz.
    El emeği uğraşları çok beğeniyorum ama bir türlü beceremiyorum ben. Yoksa çocuk, hamilelik demeden boş vaktim 5 dk bile olsa yaparım inanın ❤️

Dilara_0 doğru diyorsunuz 🌸 aslında zor da değil bende video izleyerek yapıyorum bende.

1palyaco Ayyy doğumdan sonra göz aydınına gelesim geldiii😍😂😂😂çokk güzeller

1palyaco hahahah 😄😄😄 bunları hediye mi edicen bende gelim mi bebek görmeye ayıcıklı ne kadar güzel olmuş onu alayım

Sadeceanne2 çok teşekkür ederim 😍 yani hediye etmeyi düşünüyorum eğer belli sayıya kadar yapabilirsem az yaparsam hiç ortalığa çıkarmam 😁 en az 20yapmam lazım ki birşeye yarasın 🙄

1palyaco çok hoşlar vallahi eline sağlık ☺️ örersin daha zamanın var zaten yakın tarihleri miz yanlış hatırlamıyorsam 31+2 olduk biz kızımla

1palyaco ahhh ikinci ürün favorim griye aşkım bitmiyor kızım olcak arabası yatahı battaniyesi vs hep gri dkdkdk bende kuala istiyorum bir tane el örgüsü kaça yaparsınız ya hangi şehirdesiniz 💖😂😂

1palyaco 3 yaş bebesi ve göbüşle 🤦‍♀️😂😂umarım yolum düşer sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ♥️

Mom89_ Kocaelindeyim ama hiç dışarıya örgü örmedim kendi örgülerimi bitireyim eğer ki zamanım olursa size de örerim ücret mühim değil sadece kargo ücreti verirsiniz ürüne ücret istemem . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 😍