• Öneri
  • Anahtarlıklarım nasıl olmuş 😍

1palyaco hahahah 😄😄😄 bunları hediye mi edicen bende gelim mi bebek görmeye ayıcıklı ne kadar güzel olmuş onu alayım

Sadeceanne2 çok teşekkür ederim 😍 yani hediye etmeyi düşünüyorum eğer belli sayıya kadar yapabilirsem az yaparsam hiç ortalığa çıkarmam 😁 en az 20yapmam lazım ki birşeye yarasın 🙄

1palyaco çok hoşlar vallahi eline sağlık ☺️ örersin daha zamanın var zaten yakın tarihleri miz yanlış hatırlamıyorsam 31+2 olduk biz kızımla

1palyaco ahhh ikinci ürün favorim griye aşkım bitmiyor kızım olcak arabası yatahı battaniyesi vs hep gri dkdkdk bende kuala istiyorum bir tane el örgüsü kaça yaparsınız ya hangi şehirdesiniz 💖😂😂

1palyaco 3 yaş bebesi ve göbüşle 🤦‍♀️😂😂umarım yolum düşer sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ♥️

Mom89_ Kocaelindeyim ama hiç dışarıya örgü örmedim kendi örgülerimi bitireyim eğer ki zamanım olursa size de örerim ücret mühim değil sadece kargo ücreti verirsiniz ürüne ücret istemem . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 😍

Sadeceanne2 teşekkür ederizzz 💜 bizde 30.haftanın içindeyiz evet yakınmış sağlıkla zamanında alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah😍🌸

1palyaco İstanbul Halkalıdayım bende solak olduğum için hiç bir el örgüsü bilmiyorum annemde ögretmedi elim yatkın degil çok imreniyorum maşaAllah rabbim güç kuvvet versin inşallah çok teşekkür ederim ☺️🌸🌸