Nergislyssa nursedaguney ilk olduğu için doğumu normal düşünüyorum tabi ama verişimin gelişine bağlı , 26 günümüz kaldı gözüküyor
Kbr-ozcn Selbi777 yok dönmedi bende normal doğumdan korkuyorum açıkçası bu yüzden sezeryan istedim kendi isteğim ile
Eli0-fffffff Esraaaas evet evet epidural. Benim de ilk gebeliğim 🥹 bugün herşey yolunda giderse doktorumla planlamasını yaptık siz doktorunuzla planlama yaptınız mı acaba
Sultanemine Nurol günü nasıl veriyor ya Ogün sanciniz gelmezse , çatı muayenesinden sonramı karar veriyor yada
Nurol Sultanemine bebeğim biraz iri haftaya kadar gelmezse 4 kg yu aşıyor benmde kemiğim biraz basıkmış aşamayabilir orayı iriliğinden kaynaklı dedi bu hafta kendi karar verip gelmezse eğer 3 ünde sezeryan ile alıcaklar. Sancım çıktı epey ama açıklığım yok dr şaşırdı bebek aşağıya baskı yapmıyor hiç sadece karnım kasılıyor dedim çatıdan sonra böyle karar verdi
nzlbrn Ffulya yaa 🥹 benim doktorum arkadaşım suyun gelirse açılman olursa alırız yoksa bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedi o yüzden net tarihimiz yok sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 💗💗
Serendipity16 Ecemsi enfeksiyondan dolayı akıntınız da mı su gibiydi ? Benim haftalardır öyle akıntım var ama doktorum suyu iyi diyor hem damla damla ıslaklık oluyor çamaşırım da
Ecemsi Serendipity16 ilk başta su gibiydi sonra sarımsı sümük gibi oldu onun harici suyun geldiğini anlayabiliyorum akıntı gibi değil de altınızın ıslanması gibi özellikle sabah uyandığınızda tuvaletini yapmış gibi komple ıslanıyor
Boncukk123 Ozgeveysi bende hastanede ki ablalara sormuştum ☺️ belden kasıklara vuran ağrı bazılarında sırta da komple vuruyormuş adet sancısı gibi ama daha kuvvetlisi demişlerdi
Ozgeveysi Boncukk123 Allah nasip ederse ilk gebeligimi yaşıyorum ara ara sancı giriyo biyerlerime anlamiyomda 😂
Lalekkdkd mimar_anne Sizde usgye goremi hesapladi doctor yoksa adet tarihine goremi? Bende sezaryan olcam bebek 1 hafta onden gidiyo 1 hafta erken MI olucak o zaman acaba
mimar_anne Lalekkdkd hayır usg de büyük çıkabilir benim de önde ama normal adet tarihinize göre gün verir usg de büyük çıkması tamamen ölçüm ve bebeğin gelişimiyle alakalı doğum haftasını etkilemez
Feyzabgg Bugün gün aldıkkk,13 mayısss şuanda 36+1 im.Heyecanlıyım inşallah sağlıkla gelir güzel kuzum 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
nursedaguney Feyzabgg benim 36+3 bugün. Doktorum 39+0 dan sonra alıyor. 39+1 de olacağım 15 mayısta 🤲🏻 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻🤍
Sultanemine Feyzabgg nasıl gün alıyorsunuz neye göre doktor karar veriyo çatı muayenesine göre mi bende 36+5 im daha belli değil
Serendipity16 Ecemsi benim çok olmuyor hep böyle bi çay kaşığı kadar damla damla ama bu bende bayadır var o yüzden anlayamıyorum yani suyum sızsa anlamıcam tam nasıl oluyor kestiremiyorum doktorum da artık doğum yaklaştı akıntılar çoğalır diyor inşallah su değildir
Seray90 nursedaguney tahmini dogum 20 Mayıs dedi dr. Normal istiyorum ilki de normal olmuştu. 36+5 günümüz 37 haftada çatı muanesi yapılacak dr net birşey söyleyebilirim sonra dedi
eyldz44 nursedaguney şafak 42 ama büyük ihtimalle mayıs son haftası gelecek ve ters minik kuşum yoksa normal doğum istiyorum sizce döner mi sizin bebişlerin pozisyonları nasıl
nursedaguney eyldz44 benim bebeğim uzunca bir süre aynı yerindeydi. Hiç dönmeyecek sanmıştım. 36+1 de döndüğünü öğrendim. Ama bence döndüğünü bir şekilde anlıyorsunuz. Karnımda çok şiddetli bir şeyler hissetmiştim