Feyzabgg Bugün gün aldıkkk,13 mayısss şuanda 36+1 im.Heyecanlıyım inşallah sağlıkla gelir güzel kuzum 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
nursedaguney Feyzabgg benim 36+3 bugün. Doktorum 39+0 dan sonra alıyor. 39+1 de olacağım 15 mayısta 🤲🏻 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻🤍
Sultanemine Feyzabgg nasıl gün alıyorsunuz neye göre doktor karar veriyo çatı muayenesine göre mi bende 36+5 im daha belli değil
Ecemsi Serendipity16 ilk başta su gibiydi sonra sarımsı sümük gibi oldu onun harici suyun geldiğini anlayabiliyorum akıntı gibi değil de altınızın ıslanması gibi özellikle sabah uyandığınızda tuvaletini yapmış gibi komple ıslanıyor
Serendipity16 Ecemsi benim çok olmuyor hep böyle bi çay kaşığı kadar damla damla ama bu bende bayadır var o yüzden anlayamıyorum yani suyum sızsa anlamıcam tam nasıl oluyor kestiremiyorum doktorum da artık doğum yaklaştı akıntılar çoğalır diyor inşallah su değildir
Seray90 nursedaguney tahmini dogum 20 Mayıs dedi dr. Normal istiyorum ilki de normal olmuştu. 36+5 günümüz 37 haftada çatı muanesi yapılacak dr net birşey söyleyebilirim sonra dedi
eyldz44 nursedaguney şafak 42 ama büyük ihtimalle mayıs son haftası gelecek ve ters minik kuşum yoksa normal doğum istiyorum sizce döner mi sizin bebişlerin pozisyonları nasıl
nursedaguney eyldz44 benim bebeğim uzunca bir süre aynı yerindeydi. Hiç dönmeyecek sanmıştım. 36+1 de döndüğünü öğrendim. Ama bence döndüğünü bir şekilde anlıyorsunuz. Karnımda çok şiddetli bir şeyler hissetmiştim
Ozgeveysi Boncukk123 Allah nasip ederse ilk gebeligimi yaşıyorum ara ara sancı giriyo biyerlerime anlamiyomda 😂
Boncukk123 Ozgeveysi benim de ilk canım ☺️ yalancı sancılar oluyor doğuma hazırlıyor Allahın izniyle vajınaya iğne batıyor belim ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde ama düzenli degıl
_Yagmur_ 39 Haftalık olduk ama hala bi belirti yok nst de sanci da yok açıklık da yok şuan için durum ne gösterir bilmiyorum varmi aynı durumda olanlarrr
Nidosss48 _Yagmur_ _Yagmur_ benimde aynı 39+2 deyim .Daha tık yok nst agrı sancı durumları benim de aynı.Bu yüzden dr da normal istediğim için herhangi bir tarih veremiyor.Beklemedeyiz bakalım İnşalllah cok bekletmez bu minnoşlar 🥰
_Yagmur_ Nidosss48 insALLAH ara ata yalancı sanci hissediyorum sadece ama bakalım umarım kolayca doğum olur hepimizinn
meelooss Bu gece 38. Haftaya giriyoruz bugün kontrolüm vardı doktor eli kulağında her an gelebilir dedi normal doğum olacak 🤲🏻🌸
Ecemsi Serendipity16 canım eğer suyun olsaydı ultrasonda suyunun azaldığını söylerdi doktorun bendede öyleydi 3 gün önce gittiğimde farkettim suyum azalmış zaten doktorum söyledi yarın acilden tekrar bakılması lazım dedi göstermeye gidicem hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olacak
Dimpleee Yarın 37+0 oluyoruz. İlki sezeryandı bu da öyle olacak henüz tarih alamadık inşallah pazartesi kontrolde söyler ne kadar bekleyeceğimizi bilelim her şey hazır oğluşumuzu bekliyoruz 🥹
bebisliozlem nursedaguney ay kesinlikle ben 37.haftamda doktor randevuma gitmeden bir gün önce falan anlamıştım 🫣🐣
eyldz44 nursedaguney benim bebiş de sürekli hareket halinde ama kafası yukarıda hatta düşünüyorum acaba hiç mi uyumuyor diye ama genel olarak kafanın yeri hiç değişmiyor
mimar_anne Lalekkdkd hayır usg de büyük çıkabilir benim de önde ama normal adet tarihinize göre gün verir usg de büyük çıkması tamamen ölçüm ve bebeğin gelişimiyle alakalı doğum haftasını etkilemez