kahve-cekirdegim nursedaguney şafak 28 ve ben hiç hazır değilim ne ruhen ne bedenen ne normal çantam temizliğim herşeyim duruyor neden bu rahatlık bilmiyorum ikinci ondan mı acaba 😂 ilki normaldi bakalım bunda da bi sıkıntı olmazsa inşallah normal hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah 😊
Kubbbpekcanli kahve-cekirdegim şuan bende aynı durumdayım. Bence ikinci olunca bı rahatlık oluyor insanda. Olabilecekleri bilmekten kaynaklı sanırım. Bende ne çantamı ne çocuğun esyalarini hiç bişey hazirlamadim.
Boncukk123 ozkangulkilic neden öyle söyledin canım sancın mı çıkıyor NST de yoksa sen mi sancı hissediyorsun
Alynq nursedaguney Şafak 34 bal kızım ne zaman gelmek isterse o zaman kavuşucaZ inşallah normal doğum bekliyorum🙏🏻🤍🥰
Devrim2024 nursedaguney bizimde 46 ilk hamilem insalh normal doğum olur Allah’ın izniyle herşey vaktinde olur 🥰🥰
Htc_brt Bizimde şafak 14💙😇 normal doğum istiyorum bakalım heyecanla bekliyoruz Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin inşallah
Haticeburak06 nursedaguney normal doğum istiyorum inşallah. Uygulamaya göre son 35 belkide daha az kaldı kızıma kavuşmaya🥺🫠🩷
merve_3807 nursedaguney şafak 20 diyor uygulama normal olacak inşallah bir aksilik olmazsa ikinci dogumum ama yine stres bastı
4ysegulec nursedaguney Şafak 11🥹 Normal istiyorum ama doktorum çatı muayenesi yapmadı doğuma geldiğinde yapacağım dedi yani şuan sürpriz yumurta gibi bir şey orası.😂