Boncukk123 ilk gebeliğimdi. Hastaneye gittiğimde 2-3cm açıklık var denildi. 6 saat içerisinde tam açılmayla doğum gerçekleşti.
Devlet Hastanesinde Doğum 🤰
aslhnkrts9 hangi hastanede yaptınız?
_merve11 Kızımı devlet’te doğurdum oda da 5 kişi kalıyorduk gece ebe gelip kontrol ediyordu herkesin ayrı ebesi vardı.sabah olunca ebe değişti tabi doktorum erkekti.
_merve11 benim sancı odam tek kişilikti yanımda annem kaldi dogum anina kadar o gun nobetci olan doktor geldi dikislerimi vs kontrol etti ebeler ilgilendi gayet ilgiliydiler dogumdan sonra bebegi kontrole geliyorlar surekli tahlillerimi falan yaptilar isitme testi oldu bebegin 24 saatte cikiyorsun
papatya2412 devlette nasıl tek kaldınız oda da 😂😂 benim oda bile yoktu perdeler var su sadece
Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bişey sormak istiyorum benim 3. Gebeliğim ilk defa devlet hastanesi takipliyim ve orda doğum yapicam haftaya doğumum var Allah nasip ederse.ben detaylı ultrasona filan hep devlette gittim su an içimde bir pişmanlık var keşke bokac kez özele kontrole gitseydim en azinda detayliyi özelde yaptirsaydim bir şey olsaydı farkederlerdi degilmi devlet Hastanesi’nde de sanki çok kısa bakıyorlar öylesine bakiyolar gibi bişeyler eksik gibi hep şimdi korkum ya bişey vardida gormedilerse filan gibi olmaz değil mi böyle bişey içimin rahatlamasına ihtiyacım var🥺
buseyusuf27 hangi devlet hastanesinde yaptınız acaba
Nnoktaa maşaAllah peki muayene de ne oluyor damar yolu açılıp kan alınıyor değerlere bakılıyor idrar testi vs yapılıyor mu
- Düzenlendi
Sedaerva kendinizce haklisinz tabi her ikisinede gorunmekde var ama size bişey analatim bnm kuzenim Haziran’da doğumu olacak şuan hastanelik özele gtti hiç bişey yok diyip öle gönderdi ewe neyse dün dewlete gtti muane olmak için çünkü özel pahali diye dewltte doğum olsn istedi neyse gtti bebeğin suyu azaldı başka dewlete yönlendirip şehir hastanesine nakil ettiler kadın şuan hastanede ve hem bebeğin suyu bitmiş hem susuzluk yüzünden bebeğin böbreği gelişmemiş devlete guwen duyamadiysaniz ozelede bakın her yerde takibe alın ne olur ne olmz uzuluyrm olan anneye bebeğe oluyo
okurbiranneadayi aydın Adnan Menderes eğitim araştırma da
Umranmiray68 devlette gidiyorum zaten ama Zeynep Kamil de ikili tarama yaptım sadece orda da kaydım var doğuma gitsem alırlar mı acaba
_merve11 merhabalar cnm v nde devlette doğum yapicam bende araştırdım kadar ebeler doğumda oluyor bı sikinti veya sezeryan omadikca doktor girmiyormus doğuma maalesef girsede ogunku nöbetçi doktor giriyormuş doğuma
Odalar iki kişilik oluyor özel oda her devlet hastanesinde olmuyormuş Rabbim bizlerin yardımcısi olsun devlette yeterli ilgi ajaka yok maalesef ben bulunduğun bölgede doğum için başka bir hastaneye geciş yapicam nasip se
3_oglan_annesi Rabbim Allah korusun bilen vicdanlı insanlara denk getirsin inşallah 🤲
Boncukk123 önce alttan elle muayene yapıldı ardından ultrasonla. Damar yolu açıldı, idrar verdim ama kan verdiğimi hatırlamıyorum.
Nnoktaa anladım peki teşekkür ederim
3_oglan_annesi Allah şifa versin hem bebise hem annesine güvenmemek değil de bişeyler eksik gibi ya çok hızlı bakıyorlar o yüzden yada sana detaylı bilgi vermiyolar ama nerdeyse her ay başka dra gittim biri görmese biri muhakkak görürdü diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum herşey olur inşallah hakkımızda hayirlisi
sedef_kayakrts alırlar o zaman önemli olan kaydın olmasi
sedef_kayakrts bende bunu merak ediyordum ikili yi ben de orda yaptırdım Ümraniye devlet takipliyim karışık konulardan dolayı sonlara doğru sezeryan a orada girme şansım olabilir anlayışlı insana denk gelir miyim korkusu yok değil aslında
_merve11 sanci odasi oluyo iceriye aliyolar sadi konukta dogum yaptim ben 5 6 kisilik bi yerdi ilk dogum icin kafasi gorunene kadar bekletiyolar sonra dogumhaneye catala alip dogumu yaptiriyolar doguma doktor giriyo dikisi ebe atiyo odalar normalde 2 kisilik ama bana 3 kisilik denk gelmisti yogun bi gundu