Zeynooooooo Angel161023 valla ben tüy tokucu kullaniyorum hamileliyimin basindan beri §uan da 36 haftaligim cok wukjrki biseyim yok
Kelebekmisaliihayat Angel161023 hamilelikte tüy dökücü önerilmez. Ben jiletle alıyorum. Göbekten alamazsam eşim alıyor.
Ozlem_032 98zeynep kuşum bildiğin hemşire eldivenini takiyorum elime aynanın karşınada oturup cekiyorum tüyleri ben hamile kalmadan önce de hep böyle kullanıyordum hamilelikte de devam ettim çok az canın yanar ilk olduğu için ama ben alistigim için yarım saatte bitiyor
Kelebekmisaliihayat uzman_1annemy katılıyorum. Eşim kendisi teklif etti, üşenmez, imrenmez. Zaten gördüğü yer sonuçta. Ve onun değerlisi bebegini taşıyorsunuz, bir şeyler yaptıkça hoşuna gidiyor, daha çok şey yapmak istiyor.
98zeynep @Ozlem_032 çok teşekkür ederim denerim bunu sadece eldivenle tutup çekiyorsunuz başka bisey kullanmıyormusunuz bazıları cam sakızı filan kullaniyorlarmıs galiba öyle biseymi
Ozlem_032 98zeynep yok yok çam sakizina falan cesaret edemem normal eldiveni giy çek sonra da bimden aldığımız normal agdalardan al kullan bitti😂😂
biranneikievlat Paronayanne Evet, amin cümlemize jilet anlık iyi ama zaten şuan hormonlardan bi gün sonra çıkmaya başlıyor desek yeri 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
esra_demiribis0309 biranneikievlat annemde eldivenle aliyordu ben yıllardır korkuyordum cesaret edemiyordum ilk alisimda ağrıdı ama sonraki uzamalarinda aldığımda zerre ağrı olmadi şimdi diyorun ki keske aylar önce başlasayıdim dünkü aşırı azaldı seyreldi vede inceldi kökünden aldığımız için zayıflıyor şimdi göbeğimden almak çok zor oluyor göremiyorum çünkü kolzete oturuyorum eldivenle alabildim kadar alıyorum maksat azalsın sizde bence bi iki kerelik dişinizi sıkıp deneyin çok memnun kalacağınız sonuçlar alırsınız ben doğumdan sonra da devam edeceğim ha bide ben aldiktan sonra banyo yapıyorum sıcak suyla gözeneklerin açıldığını duymuştum banyo sonrasında kurulandiktan sonra karınca yumurtası yağı da suruyordum oda geç uzatiyor kökünden alınan kılları azaltıyor üç beş gün kullanıyordum kökleri çıkana kadar onun da büyük etkisini gördüm
biranneikievlat esra_demiribis0309 Yanıtınız için çok teşekkür ederim, karınca yumurtası yağını aslında çok merak ediyordum, cidden çok yararlı bir yanıt oldu benim için. Şuan jiletle ilerliyorum hamileyken eldivenle zorlanabilirim ama doğumdan sonra dediğiniz gibi bi kaç kez dişimi sıkıp denemeliyim sanırım.
esra_demiribis0309 98zeynep daha kolay degil bence bende yaklaşık 3-4 aydır eldiven kullaniyorum keşke çok onceden baslasaydim aşırı azaldı göbeği henüz buyumemmis olanlara tavsiyemdir klozete oturup öyle alıyorum tuylerim azaldı bayramdan önce almıştım hafif hafif çıktı suan 37. Haftadayim göbeğimden göremediğim için ayna karşısında agda yapacağım umarım daha kolay olur
ceydaasf1234 4ysegulec ayyy Allah seni de güldürsün yarin doğuma giricem o kadar sitres var ki senin yorumun beni sabah tandır ilk güldüren sey oldu 🥲
4ysegulec ceydaasf1234 Âmiinn.😂 Yaa Rabbim çok kolay, ağrısız, su gibi, çiçek gibi kolay doğum yaptırsın.🥹 Çok heyecanlıı aynı zamanda endişelisinizdir de… Bol bol dua edin güzel sonuçlara odaklanın iyi düşünün iyi olsun her şey.🌷
esra_demiribis0309 biranneikievlat jilet ve tüy dökücü kullan biri olarak vede eldiven den aşırı korkan biri olarak tavsiyemdir korkulacak bisey değilmiş
Lalemmm12 Angel161023 jilet kullanıyordum ve tam yapamıyordum bir anda agdaya gittim korkuyordum da ama gitmem de hayır varmış gittikten bir hafta sonra lekenmem başladı ve alttan muayene oldum ya o halde gitseydim artık agdaya alıştım jilet hem 2 günde çıkıyor hem artık yapamıyorum bide çok kararlaştırıyor özel bölgeyi