Niloyaaaaa Merve_3351 sıfır acı diyemem ama bir tutup çekmede bir sürü kopuyor ve çok çabuk uyuşuyor.. eğer kıl kökleriniz kalın değilse gerçekten öneririm kalınsa bile ilk aydan sonra gerçekten incelip seyrekleştiğini farkedebilirsiniz.. ben ilk ergenlik dönemimdeyken annem bu yöntemi uygulamamı söylemişti o yüzden belki de kıl köklerim çok kalın değil lazere gittiğim dönem dışında hiç jilet ya da ağda kullanmadım hep doktor eldiveni kullandım gerçekten yanma tahriş kaşıntı hiç biri olmuyor
Kb4576 Angel161023 ben gebe olmadigim halde aşırı karşıyım tüy dökücü sakın yani bir kez denedim alerjiden hastanelik oldum hele ağda yapıyorsanız oncesinde kıl kökleri açık oluyor ve yakıyor çok fena önerim jilet veya ağda istiyorsanız doktoruza sorup bı kuaföre aldirin
asell13 Angel161023 tüy dökücü önerilmiyor canım ben venüs jilet kullanıyorum en azından görmedim kendimi kestim derdi yok
Nur1806 Angel161023 aktarda hamam otu satılıyor. Tüy dökücü gibi aynı suyla karıştırıp krem yapıyorsunuz. Biraz kötü kokuyor ama en azından daha bitkisel
Kb4576 Nur1806 hamam otundan arkadasim zehirlendi bir gebe için hiç onerilmemeli bence nete bakarsanız haya zehirlenenler var tüy dökücülerin ham maddesi zaten hamam otudur
Merve1414 Angel161023 bende hiç kullanmadım 33 haftaligim hiç önceki hamileliklerimde bu kadar zorlanmamistim jiletle almaya başladım artık yere kağıt havlu serdim büyükçe karşımada küçük ayna koydum oylelikle yaptım gobusten bişi yapamıyorum
NGold Ben de çok zorlanıyorum en son karsıma ayna koydum o sekilde yapmaya calıstım ama yine de pozisyondan dolayı her yeri detaylı yapamıyorum bundan sonra eşim yapacak ben biraz çekinmiştim ama eşim ben yaparım kimseden yardım isteme dedi sağolsun 💕
Anneoluyorumm00 Angel161023 bende 26+1 haftalık hamileyim benimde göbeğim çok var alamıyorum artık rahat tüy dökücü kimyasal içeriyor bide artırıyor biraz bende ondan dolayı permatik kulaniyorum şimdi sende bence öyle yap canım
Nur1806 Anneoluyorumm00 kullanan çok yakınım var hatta genç kızlarıma kullanıyorlar hiç öyle bir şey duymadık. Çok uzun süre tutulmuyor zaten
esra_demiribis0309 biranneikievlat jilet ve tüy dökücü kullan biri olarak vede eldiven den aşırı korkan biri olarak tavsiyemdir korkulacak bisey değilmiş
biranneikievlat esra_demiribis0309 Lise zamanlarımda denedim aslında ama bi yere kadar dayanabildim demekki biraz daha dayansaydım belki şimdiye hem azalmıştı hemde elimde alışmıştı belkide hızlanmıştı 🤷🏽♀️
Emcoysss Angel161023 Kullanmayın kesinlikle tüy dökücü Son aydaysanız jilet ile daha iyi olur almanız Ağda sarkıtır o bölgeyi
Nesibe11 Angel161023 tüy dökücü çok zararlı tavsiye etmem en kötü ağda alın eşiniz yardımcı olsun ağdaya gidemiyor kendiniz alamıyorsanız
Pinaryyy FATMA0334 kesinlikle bende jilet uyguluyordum ancak göbekten göremiyorum şimdi 😂😂 rastgele bakmadan yapmaya çalışıyorum çok kötü ya😀
tatlibebegim_ annelik_4 3 4 güne yavaş yavaş çıkıyo ama henim hormonlardan dolayı çabuk çıkıyor kişiden kişiye değişir😅