Angel161023 Adenala ya işte doğumu normal düşündüğümüz için gün olarak bilemiyorum 🤣 sanırım ⅔ haftada bir ağdaya gitmek işimi görür ☺️
niyetimkalpkirmamak Zeyneppx bebiş ı gözünüz kapalı mı yaptınız 🤣🤣 doğumda napcanız. Stajyerler ebeler görecek çatı muanesi yapacak parmak sokacaklar 🤣
uzman_1annemy Zeyneppx Cok tatlısın yaaa 🥰🥰🥰 O senin eşin yani bütünün eş demek ayırt edilmeyen bir digerinin aynısı demek edep güzel şey Tabiki ama böyle durumlarda eşiniz den yardım almak yüzüne bakmamayi değil aksine birbirinize olan muhabbetinizi arttirir o zor durumda olsa siz yapmazmiydiniz düşünün onlar bizim helalimiz düşünün çıplak olduğunuzu ve biranda evinize Anne yada Babanızın girdiğini bakın ikiside en degerli en kiymetli ve bizi dunyaya getirmis altımızda ki pisliği almis başımızı bedenimizi yikamis insanlar ama o durumda esimizin arkasina saklaniriz eş bu kadar önemli birşey bence rahat olun hem erkekler rahat ve kendinden emin kadınları severler 😉
Temmuzmucizesi26 Zeyneppx utanacak bir şey yol ki 5. Ayımdan beri eşim alıyor tertemiz yapıyor bende çok utanıyorum öf pöf diyorum ama bizim taktığımız gibi eşlerimizin umrunda değil hadi felan boşa utanıyorsun diyor. Allah korusun bir şey olsa etse biz kadınları düşün aynısını yaparız tiksinmeyiz bile 🥰 şu an artık temelli eşim alıyor zaten mecbur haftada 1 alıyor doğumumda yakın sancı vurunca sakın panik yapma hemen beni temizle diyorum 😂 arada ben alırken çok utanıyorum felan diyorum sus şu an ince bir iş yapıyorum diyor beni rahatlatıyor şakalarıyla 🥰💕
SSenaaa Zeyneppx bnde öyle diyordum sonra karnım iyice büyüyünce eşim kendisi teklif etti ben temizlenmeye çalışırken nefes nefese kaldım yapamadım hatta bana kızmıştı neden kendini zorluyorsun utanılacak bise yok çok doğal bise rahat ol diye konusa konuşa yardım etti saolsun
Zeyneppx niyetimkalpkirmamak ona alistim bacım doktorlar görsün eşimde görsün ama temiz görsün ben öyle göstermedim gösteremem de 🙈😂😂😂
Zeyneppx uzman_1annemy doğru diyorsun aşkım çok güzel konuştun da yok yine yapamam ben 🙈🙈🙈🙈 onun götünü yerim ama ben cekinirim🤣🤣🤣
niyetimkalpkirmamak Zeyneppx hııı anladım ben seni. Kötü görünmek istemiyorsun. Eşinle bence bu durumu konuş sana olumlu cevap verirsd işiniz de çözülebilir. ☺
uzman_1annemy Zeyneppx Şakasına bir teklifte bulun bence hani son xamanlar ben göremiyorum kuaför vs de utaniyorum acaba senmi bana yardimci olsan de belki gereken özgüveni o sana verir bir dene ya birsey kaybetmezsin ki. 🤗🙏
dogurangaplumba Zeyneppx ahahahah Zeynep cok tatlısın ya güldürdün benide 🤣🤣 bende 10 yıllık evliyim nerdeyse gözümüz kapalı yaptık çocukları o derece utangacım bende bugün ağdayla savaş verdim resmen parçaladım kendimi ağda bozuk çıktı defalarca bir yerle uğraşmaktan tahriş ettim sanırım çok sızlıyor aşağısı bakmaya çalıştım ama göremedim sanırım yıllardır sakladığım sırrı bugün eşime göstercem çok yanıyor çünkü kendin yapamıyorsan gerçekten eşinden yardım al ben mahvoldum sen bari mahvolma 🤣🤣 eşinden isteyemezsin tahmin edebiliyorum kız kardeşin yada annenden yardım iste benimkiler yakın olsaydi onlara soyleyecektim
Boncukk123 Angel161023 kimyasalları doktor önermiyor canım ağda imkanın da yoksa ya jilet ya da eşinin traş makinası varsa vücut için olandan onu kullan
Zeyneppx uzman_1annemy ay o yapar yapmaz mı tabiki aşkım der ama ne bileyim ya hep aklıma gelir adam iğrenir falan diye dert edinirim 🥹
uzman_1annemy Zeyneppx Emin ol igrenecek adam yaparım aşkım demez ve emin ol igrenen adamlar zaten kendini belli eder sevgisinden aşkından ve sana olan ilgisinden eminsen sende onun gibi rahat ol erkekler kendine ihtiyac duyuldugunda daha bir baglanirlar eşlerine. 🤗
Ozlem_032 Angel161023 dokuz aydır hiç jilet kullanmadım hemşire eldiveni ile aliyorum önüme bir ayna alarak sonra da bir ağda geçıyorum üstune görmediklerimi o hallediyor ooohhh mis😂😂😂
Zeyneppx niyetimkalpkirmamak aynen öyle 🙈 ileri ki haftalarda bakalım zora kalırsam söylerim galiii🤣🤣🙈🙈
Kelebekmisaliihayat uzman_1annemy katılıyorum. Eşim kendisi teklif etti, üşenmez, imrenmez. Zaten gördüğü yer sonuçta. Ve onun değerlisi bebegini taşıyorsunuz, bir şeyler yaptıkça hoşuna gidiyor, daha çok şey yapmak istiyor.
Kizilciksurubu Angel161023 Tüy dökücü krem zararlı, kullanmayın. Ben jilet kullanmıştım. Artık kendim yapamamaya başlayınca eşimden yardım almıştım.
98zeynep @Ozlem_032 emşire eldiveni kullanıyorum demişsiniz ya nasil alıyorsunuz ilk defa duyuyorum eldivenle almayı bende genelde agda dulanıyorum ama artık göbekten dolayı biraz zorlamaya başladım daha kolaysa öyle deneyeyim
Ozlem_032 98zeynep kuşum bildiğin hemşire eldivenini takiyorum elime aynanın karşınada oturup cekiyorum tüyleri ben hamile kalmadan önce de hep böyle kullanıyordum hamilelikte de devam ettim çok az canın yanar ilk olduğu için ama ben alistigim için yarım saatte bitiyor
esra_demiribis0309 98zeynep daha kolay degil bence bende yaklaşık 3-4 aydır eldiven kullaniyorum keşke çok onceden baslasaydim aşırı azaldı göbeği henüz buyumemmis olanlara tavsiyemdir klozete oturup öyle alıyorum tuylerim azaldı bayramdan önce almıştım hafif hafif çıktı suan 37. Haftadayim göbeğimden göremediğim için ayna karşısında agda yapacağım umarım daha kolay olur