GozdeKB Asel mira ♥️
OOzlem_032
- 2 Ara 2024
- 2 Kas 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Gebelikte ağrılı sivilce tartışmasında
minikkusselim ben yaşadım ama hamile değildim sabunla yıkayıp kurutmustum ama siz doktora muhakkak danışın 🌸
- Kızlaarr sabah doğuruyorum 🥹 tartışmasında
YagmurCan11 oooovv🥹 herşey çok güzel olsun canım anne🌸rabbim güzelliklerle kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️bu gece duama seni de kattım 🌼🫶
- Özel bölge temizliği belası 💆🏼♀️ tartışmasında
aysemmi hemşire eldiveni valla mis yapiyor kendimi bildim bileli onunla alırım hiç bekarken falan jilet vurmadım hamilelikte de vurmadım en güzeli hemşire eldiveni
Mms 😂😂😂
Mms yani ben aşırı memnun kaldım aşırı güler yuzlu konuşkan dert sıkıntı dinleyen hatta özel hayatımdan bile konuşuyorduk 💁
Mms kesinlikle özlem ballı hayat hastanesi
- Bebek sertleşip bir tarafta toplanıyor tartışmasında
Muhammedmomss korkma canım artık büyüdü alanı daraldı bende de aynısı oluyordu sen bol bol su içmeye devam et sırt üstü biraz uzan ama ayakların hafif yukarıda olsun ♥️sağlıkla gelsin minik
- Progestan kullananlar bakabilir mi? tartışmasında
Hulyasi ben hamilelik zamanımda bir ay kullandım vee hep akıntı gibi aktı iç çamaşırım hep beyaz oluyordu doktoruma sorduğum zaman normal korkulacak bir şey yok demişti
- Pozitif lohusalık geçiren yok mu? (Yardımcısız) tartışmasında
Arven-Doruk ben varım sadece bir hafta annem kaldı yanımda sonra gitti ve bebişimle yalnızdım eşim sabah altı da gider akşam yedi de gelir kaynanam çalışıyor 15 dakika uğrarsa uğrar ugramazsa yok yemek temizlik bebiş birde sezeryanla doğum oldu ama herşey çok güzeldi kolik olmasına rağmen asla stres yapmadım hep bu an da yaşanıp bitecek ve bana anı kalacak kafasında bakiyorumm çok şükür yaradan bir güç geliyor 🌸
- Kaç Yaşında Anne Oldunuz🤱🏻 tartışmasında
Esrakalkanc ayyyy hayatimmm millete laf olsunda gerisi ne olursa olsun hatayimin enn güzel dönemindeyim iyi ki de yapmışımm hiç düşünme böyle şeyler dünyanın en tatlı meyvesi rabbim uygun gormus vermiş sukretmeliyiz kapı kapı hastane hastane dolanan aileler var Allah’ım yardim etsin bir senelik evliyim bir ay durdum sonrasında hamile kaldım bir kere bile düşünmedim nasıl olacak nasıl yapıcaam diyee kafana takma doğur bak gör daha neler neler duyucaksin her şeyi kafaya takarsan bebeğine yetemezsin o yüzden bebisin ve sen baska kimseyi görme duyma annelik dünyanın en güzel şeyi 🌸♥️
- Bursa Kadın Doğum Doktor Tavsiyesi tartışmasında
Lalemutlu ikisini de bilmiyorum ama hayat hastanesi özlem ballı aşırı iyi bir doktor bak aşırı kesinlikle şans vermelisin doğumum onda oldu bende galiba altı aylıkken falan gittim aşırı güzel ilgilendi mesajlara hemen cevap verir falan baya iyi
- Kaç Yaşında Anne Oldunuz🤱🏻 tartışmasında
Iydrnjg 21♥️🥹
- Anne sütü+mama+emzik tartışmasında
Kızlar böyle kullanan var mı emziği ne sıklıkla veriyorsunuz sürekli ağzında durmuyor illaki yeni kullanıcam da nasıl kullanıcam emziği bilemedim ki ben
- Doruk Hastanesi Gizem Öztürk tartışmasında
NurcanBk hayat hastanesi özlem ballı aşırı güzel bir doktor bak aşırı yemin ederim birde ona git değerlendir
- Doruk Hastanesi Gizem Öztürk tartışmasında
NurcanBk merhaba canım gizem hanima hiç gitmedim eğer güveniyorsan orda kall ama orda bir ayşenur var sakınnn ona gitmee sakınnn asla ilgilenmedi asla ben kendi detaylı ultrasonumu falan kendim yaptırdım haftam geçmiş almak istemediler içeri yalan söyledim de girdim ordan çıktım hayat hastanesine gittim kapının ağzında bekliyordum elimde doruk hastanesi kağıtlarıyla kadının birii sordu bende cevapladım Allah belasını versin bebeğimi düşük yaptırdı dedi yine de sen bilirsin tabiii♥️🌸
- Progestan iğne ve fitil kullananlar tartışmasında
Buskyksl ben kullandım ama dışarda bir kanama yoktu içerde bebeğin kesisinin orda vardı 1 Ay fitil iki hafta da iğne kullandım ama iki hafta tam değil pazartesi bir kere vuruldum sonraki pazartesi tekrar bir daha da kullanmadım korkma hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle doktor vermiş sonuçta doktoruna guvenn♥️🌸 sağlıcakla gelsin minik
- Spinal anestezi tartışmasında
Brcnrcvs111 ayyy ben doğum yapacağımı bilmediğim için sabahtan biseyler yiyip gittim sonrasında doktorum kordon boynuna dolanmış ve suyunda çürümeler başlamış nst sonucuna da bakalım bı dedi orda da sancı cıkti sen git eve hazırlan gel doğumun var ama kesinlikle hiç birşey yeme içme dedi sabah 9 gibi oldu bu olay saat ikiye kadar bekledim sonra içeri alındım bebeğim Kendini miğdeme doğru çekti aşağı gelmediği için dosume çok bastırdılar nefesim kesildi omuzlarım kitlendi 14:37 bebeğim dünyaya geldi sonra zaten dikis atıldı üşüdüğüm için sıcak hava verildi 15 dakika sonra odaya çıktım altı saat birşey yedirmediler ayağa da kaldirmadilar sonra su kahve çorba falan işte ama herşey çok güzeldi 🌸
- Sezeryan olanlar bir bakabilir mi? tartışmasında
Babymom07 dikiş atıldığı esnada bir kere kokulattilar sonra sarıp sarmalayip çıkardılar zaten çok soğuk bir yer nasıl durdurmuşlar🙄
- Nst de sancı çıkıp ağrı hissetmemek🥴 tartışmasında
Mikrofon0 beenn sancı var çıkıyor ama ben hissetmiyorum birde düzenli sancılardi üstüne birde kordon boynuna dolaninca hemen doğuma alındım