Matmazelll ela1906 ben tahmini 29 nisan veya o hafta verir diye düşünüyorum ama bilmiyorum 6 mayıs haftasına kalmaz heralde 😊
Yasemin_eylul_ Bus0672 32. 6 uygulamaya göre. Banada Mayıs sonu dedi.sezeryan olacak devlete gidersem
Bus0672 Yasemin_eylul_ hayırlısı olur inşallah benim ilki sezeryan en başından beri en geç 38+5 kadar bekletirim dedi henüz tam tarih konuşmadık bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkında sağ Salim kucaklarımıza alalım
Bsraaydnn 34+5 Mayıs ortası ama sanki erken gelcek gibi hissediyorum 38 tamamlasak yeterli inşallah ♥️
Ayseazsoyler ogretmen1anne_ 34+4 🤲🏻❤️ Aynen sona yaklaştıkça heyecan artıyor sabırsızlık başlıyor sağlıkla hayırlısı ile alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻
btytgy ogretmen1anne_ 33+1 ama şekerden dolayı 38 i geçirmicez muhtemelen. Mayıs 2-3. Haftası bekliyoruz son zamanlar daha heyecanlı🥹 Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
sedanur4004 ogretmen1anne_ 28 mayıs sezeryan tarihimiz herşeyimiz hazır artık sadece beklemek kaldı 😍
Azra8Engin ogretmen1anne_ 37+4 Nisan sonu diye tahmin ediyorduk. Bebeğim kanala tam inmemiş. Haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak. Büyük ihtimalle mayıs başı gelecek nazlı kızım🥰