Yasemin_eylul_ Bus0672 32. 6 uygulamaya göre. Banada Mayıs sonu dedi.sezeryan olacak devlete gidersem
Fatma44 ogretmen1anne_ bizde 34+5olduk Mayıs 24gorunuyor ama normal doğum istediğim için paşam ne zaman gelmek isteyecek bakalım.
Matmazelll ogretmen1anne_ 36+3 oldum yarın kontrolüm var ve sezeryan tarihi vericek çok heyecanlıyım bakalım nisan sonumu olucak mayıs başımı olucak merak ediyorum 😊
lk_annee123 35+6 çok heyecanlıyım doktorum 16 Mayıs dedi olmazsa 21 mayısa kadar bekleyeceğiz normal doğum istiyorum ilk gebeliğim
Matmazelll ela1906 ben tahmini 29 nisan veya o hafta verir diye düşünüyorum ama bilmiyorum 6 mayıs haftasına kalmaz heralde 😊
Lina- ogretmen1anne_ 37+3 mayısın 6sı 40 haftalık oluyor ama 29 nisanda 39 haftalık olarak sezaryen olcam😊
777momy ogretmen1anne_ ayy bizde 35+5 olduk bugün normal istiyordum ama bebeğim ters dönmüş dün öğrendik🤷🏼♀️😊
Telasli_anne_adayi 35+2 yiz bizde tahminen 22 Mayıs görünüyor ama bakalım bizimkisi ne zaman gelmek isteyecek 😅 hepimiz sağlıcakla alırız bebisleri kucağımıza inşallah 🤲🏻😊
Mlttm4141 35+3 ikinci doğum ilki sezeryan olduğu için haftaya gün vericek doktor 39 a kadar bekeltmek istiyorum dedi ama bakalım nasip
Yunel ogretmen1anne_ 35+3 aynı heyecan bende de var 3. Olmasına rağmen extra sancılarım çok oluyor bugün aşırı derecede bacak arası ağrım var oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum bile haftaya kontrolüm var doktorum 10 mayısa kalmaz doğurursun demişti 2 doğumumu baz alarak inşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi 🌸