erkencikus_ ogretmen1anne_ 36+3 2.kziim oluyor inşallah bende de var heyecannn Mayıs 12 falan ama daha erken oluur saniiyorumm Agirlastim artikk
Fatma44 ogretmen1anne_ bizde 34+5olduk Mayıs 24gorunuyor ama normal doğum istediğim için paşam ne zaman gelmek isteyecek bakalım.
Aibar Bizde 35+1 olduk. 21 Mayıs gösteriyor ama daha erken olur sanırım. Her şey Yolundaysa 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum ilk oğlum 38’de gelmişti inşallah Buda öyle olur
Zeliha0707 Biz de 32+1 deyiz sezeryan olacağı için mayısın son haftası gibi görünüyor bakalım çok heyecanlıyım 🤭🤭
Yasemin_eylul_ Bus0672 32. 6 uygulamaya göre. Banada Mayıs sonu dedi.sezeryan olacak devlete gidersem
Matmazelll ogretmen1anne_ 36+3 oldum yarın kontrolüm var ve sezeryan tarihi vericek çok heyecanlıyım bakalım nisan sonumu olucak mayıs başımı olucak merak ediyorum 😊
lk_annee123 35+6 çok heyecanlıyım doktorum 16 Mayıs dedi olmazsa 21 mayısa kadar bekleyeceğiz normal doğum istiyorum ilk gebeliğim
Matmazelll ela1906 ben tahmini 29 nisan veya o hafta verir diye düşünüyorum ama bilmiyorum 6 mayıs haftasına kalmaz heralde 😊
Lina- ogretmen1anne_ 37+3 mayısın 6sı 40 haftalık oluyor ama 29 nisanda 39 haftalık olarak sezaryen olcam😊
777momy ogretmen1anne_ ayy bizde 35+5 olduk bugün normal istiyordum ama bebeğim ters dönmüş dün öğrendik🤷🏼♀️😊
Telasli_anne_adayi 35+2 yiz bizde tahminen 22 Mayıs görünüyor ama bakalım bizimkisi ne zaman gelmek isteyecek 😅 hepimiz sağlıcakla alırız bebisleri kucağımıza inşallah 🤲🏻😊