nursedaguney Hilaltrk tam kaç hafta ve günlük oluyorsunuz doğuma girerken🩷 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻
Yunel nursedaguney 35+1 haftalığız erkek bebişim 3 kuzum olucak haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş boyu ne kadar en son gittiğimde 1 hafta önden gidiyordu kilosu şuan bilmiyorum diğer iki doğumuma nazaran 10 mayısa kalmadan gelir dedi ama bilmiyorum daha erkende gelebilir gibi bu aralar sancılarım çok oluyor
biranneikievlat nursedaguney İnşaAllah 8 Mayısta planlı sezaryen olacak ve kızımız Miray Didem’e kavuşacağız. 🌺 Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin 🤲🏻🌺
Demirkale35 nursedaguney Ben normal doğum olmasını istediğimi ilettim ancak bebeğin gelişimine bağlı doğumuna karar verelim dedi 37+2 de kontrolüm var sanıyorum o zaman belli olacak ancak bizim doktor sezaryen olsa bile bebeğin kendisinin gelmesini bekliyor
asell13 nursedaguney 34+6 haftalık olduk kızımla çarşamba günü kontrolümüz var 13 veya 16 mayıs diye gün verdi bakalım bu hafta gittiğimde kesinleşir diye düşünüyorum
BurcuBahar 34+4 haftalığız 9 Mayısa gün verdi doktorumuz ☺️🌸 sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler 🤲🏻