svncgldgn nursedaguney 36+0 ız nisn sonu Mayıs başı gibi doğacak sanırım iri bebek karnı 2-3 hafta ilerde gidiyor kafası 3-4 hafta önde kafa büyük olduğu için 38 den sonra normal doğum olması zor dedi doktor 42 ile uyumlu olur o zaman çıkamaz dedi bakalım 37-38 de gelirse Nisan bebesi, sonrasında Mayıs bebesi hangisini tercih ederse artık, sağlıklı olsunlar da🌺🤲🏼👶🏼
Busracecen svncgldgn benimde aynı 36 haftaligim iri ve kafa büyük ilerde gidiyor doğuma kadar benimde 42 felan olur engelleye bilir dediler bakalım hareket etmeye başladım sağlıkla gelir inş senin bebeginde hareketlimi bir tarafa topluyor kendini kafası aşağıda dün gece uyumadım ağrıdan
dogurangaplumba nursedaguney 32+3 haftalığız mayıs sonu haziran başı dedi doktor ama bazı nedenlerden sezaryen olursam mayıs sonu olur doğum 26 sında kontrolüm var o zaman netleşir belki hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin🤲🏼❤️
Erzurumlianne dogurangaplumba bende 32+4. 26nisanda bende gidicem. Nst demisti 3 hafta önce doktorum. Size öyle bir sey dediler mi ?
Erzurumlianne [silindi] benim var ilaç kullanıyorum arefe gününden beri bu hafta kontrole gideceğim. 32. Haftayim
kubraytekinayan nursedaguney 36+2 çarşamba günü randevumuz var bakalım nedicek doktorumuz sezeryan gününü nezaman verir bilmiyorum 39 da alıyoruz dediler ☺️
Safie2020 kubraytekinayan merhaba gittiniz mi hastaneye bende aynı sixin. Gibi 36+2 yım bugün gittim gün verir diye malesef vermediler siz naptinz
Zukileta 33+5 20 mayistan sonra istediğin gün alırız dedi. Muhtemel bir problem çıkmazsa 20 mayis kararlastirdik esimle. Yarin muayene günüm bakalim konusuruz heralde. 39 da alıyormuş
OguzMoms nursedaguney Cinsiyetimiz kız 28+3 de gittiğimizde 1400 gramdı pamuk kızım Çarşamba günü randevumuz var 32+3 olcaz o zamanda merak ediyorum ne kadar büyümüş henüz doğum tarihi almadım ama doktorum 38+3 de alırım dedi oda sanırım Mayısın 26-27 gibisi olcak 🌸 Kendimde 10 kilo almış bulunuyorum 🫤
Bahar-sarioglu nursedaguney 33+3 haftalık olduk son kontrol de 2200kg 42cm di Haftada gün vereceğim dedi muhtemelen en erken 10 en geç 17 Mayıs derler gebelik şekeri ve serklajim var çünkü Gebelik şekerine bağlı olduğunu söylüyor iki hafta önde gidiyor
Greenleaf nursedaguney 31+6 da 2300 idik şimdi 33+5 iz bakalım, 35+0 da NST ye gireriz demişti ama doğum için tarih daha konuşmadık, SAT a göre 29 Mayıs gözüküyor, sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza, umarım sizin de sorunsuz geçiyordur 🙏🏼
nursedaguney Greenleaf Greenleaf 35+0 olacağız yarın kontrolümüz var 💓 NST ye bağlanırız belki bizde 🥹 bana eğer bebek gelmek istemezse 17 Mayıstan önce almam demişti. Yani o da 40.haftama denk geliyor 39+3 te almış olacak. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💕