Busracecen svncgldgn benimde aynı 36 haftaligim iri ve kafa büyük ilerde gidiyor doğuma kadar benimde 42 felan olur engelleye bilir dediler bakalım hareket etmeye başladım sağlıkla gelir inş senin bebeginde hareketlimi bir tarafa topluyor kendini kafası aşağıda dün gece uyumadım ağrıdan
svncgldgn Busracecen aşırı hareketli özellikle geceleri o kadar sert hareket ediyor ki nst de de hafif sancı çıkıyor kafası aşağıda alttan batma hissi oluyor, karnım gerilip acıyor dediğiniz gibi toplanıyor kendini semsert yapıyor
Haticeburak06 nursedaguney kızımla 33+4 olduk Kilo fln hiç bilmiyorum 29 haftada 1320ydi bakalım yarın kontrol var çok heyecanlıyım 😍 Mayısın sonu olacak inşallah doğumum😌
nursedaguney nurevsanca ben ilk kez başlanacağım 36.haftada bağlıyorum demişti ama randevum en son saatte umarım yetişir 🥹 haberleşelim 🥰
nurevsanca nursedaguney ben normal istiyorum ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Normal için 40. Haftayı beklersen 4 kiloyu geçebilir demişti son kontrolde.. Bugünki kontrol de yarına ertelendi :( yarın belli olacak durumlar ☺ sizin nasıldı doktor kontrolünüz
nursedaguney Hilaltrk tam kaç hafta ve günlük oluyorsunuz doğuma girerken🩷 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻
Yunel nursedaguney 35+1 haftalığız erkek bebişim 3 kuzum olucak haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş boyu ne kadar en son gittiğimde 1 hafta önden gidiyordu kilosu şuan bilmiyorum diğer iki doğumuma nazaran 10 mayısa kalmadan gelir dedi ama bilmiyorum daha erkende gelebilir gibi bu aralar sancılarım çok oluyor
biranneikievlat nursedaguney İnşaAllah 8 Mayısta planlı sezaryen olacak ve kızımız Miray Didem’e kavuşacağız. 🌺 Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin 🤲🏻🌺
Demirkale35 nursedaguney Ben normal doğum olmasını istediğimi ilettim ancak bebeğin gelişimine bağlı doğumuna karar verelim dedi 37+2 de kontrolüm var sanıyorum o zaman belli olacak ancak bizim doktor sezaryen olsa bile bebeğin kendisinin gelmesini bekliyor
asell13 nursedaguney 34+6 haftalık olduk kızımla çarşamba günü kontrolümüz var 13 veya 16 mayıs diye gün verdi bakalım bu hafta gittiğimde kesinleşir diye düşünüyorum
BurcuBahar 34+4 haftalığız 9 Mayısa gün verdi doktorumuz ☺️🌸 sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler 🤲🏻