Bahar-sarioglu nursedaguney 33+3 haftalık olduk son kontrol de 2200kg 42cm di Haftada gün vereceğim dedi muhtemelen en erken 10 en geç 17 Mayıs derler gebelik şekeri ve serklajim var çünkü Gebelik şekerine bağlı olduğunu söylüyor iki hafta önde gidiyor
Greenleaf nursedaguney 31+6 da 2300 idik şimdi 33+5 iz bakalım, 35+0 da NST ye gireriz demişti ama doğum için tarih daha konuşmadık, SAT a göre 29 Mayıs gözüküyor, sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza, umarım sizin de sorunsuz geçiyordur 🙏🏼
nursedaguney Greenleaf Greenleaf 35+0 olacağız yarın kontrolümüz var 💓 NST ye bağlanırız belki bizde 🥹 bana eğer bebek gelmek istemezse 17 Mayıstan önce almam demişti. Yani o da 40.haftama denk geliyor 39+3 te almış olacak. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💕
nurevsanca nursedaguney @“nursedaguney” Aaa ben de YARIN 35+0 olacağım ve benim de doktor kontrolüm yarın ☺ ne güzel tesadüf. ☺ irtibatta kalalım ❤ bu arada NST ye baglandım ben 1 defa yarın 2 olacak. YARIN DOKTORDAN SONRA YAZALIM NELER OLDUĞUNUUU 😍
Zukileta nursedaguney 39 dan sonra herhangi bir gün olarak bize birakti. Bizim planlarimiz 39.0 da gireceğim insallah
Demirkale35 nursedaguney Ben normal doğum olmasını istediğimi ilettim ancak bebeğin gelişimine bağlı doğumuna karar verelim dedi 37+2 de kontrolüm var sanıyorum o zaman belli olacak ancak bizim doktor sezaryen olsa bile bebeğin kendisinin gelmesini bekliyor
cannkmrc nursedaguney 36+3 deyiz kızımla hâlâ inanamıyorum ikinciye bebeğimin olacağına Mayıs başında gelmesini bekliyoruz
nursedaguney nurevsanca ben ilk kez başlanacağım 36.haftada bağlıyorum demişti ama randevum en son saatte umarım yetişir 🥹 haberleşelim 🥰
Merymorh nursedaguney 35+0 olduk 2500 gram kızım 😍 makat geliş şuan sezaryen gibi duruyor ama belki döner diye bekliyoruz dönmezse 10 Mayıs gibi alırız dedi doktorum 🥹
Kelebekmisaliihayat Merymorh bebeğin dönmesi için inşikak süresini okuyup dinliyorlarmış. Ben yaptım, onun etkisiyle mi döndü bilmiyorum ama Kur’an okumak, dinlemek size de bebeğe de iyi gelir zaten diye düşünüyorum. Tabi egzersizler de var. İnşallah döner. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸
yenimama nursedaguney merhaba🙂36+5 cinsiyyeti kizz🩷🤲mayis 8.9.10 ola bilir erkende ola bilir bakalim kizimiz ne zaman gelicek 🙂🩷🩷🤲🤲
Busracecen svncgldgn benimde aynı 36 haftaligim iri ve kafa büyük ilerde gidiyor doğuma kadar benimde 42 felan olur engelleye bilir dediler bakalım hareket etmeye başladım sağlıkla gelir inş senin bebeginde hareketlimi bir tarafa topluyor kendini kafası aşağıda dün gece uyumadım ağrıdan
svncgldgn Busracecen aşırı hareketli özellikle geceleri o kadar sert hareket ediyor ki nst de de hafif sancı çıkıyor kafası aşağıda alttan batma hissi oluyor, karnım gerilip acıyor dediğiniz gibi toplanıyor kendini semsert yapıyor
Haticeburak06 nursedaguney kızımla 33+4 olduk Kilo fln hiç bilmiyorum 29 haftada 1320ydi bakalım yarın kontrol var çok heyecanlıyım 😍 Mayısın sonu olacak inşallah doğumum😌
nurevsanca nursedaguney ben normal istiyorum ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Normal için 40. Haftayı beklersen 4 kiloyu geçebilir demişti son kontrolde.. Bugünki kontrol de yarına ertelendi :( yarın belli olacak durumlar ☺ sizin nasıldı doktor kontrolünüz
nursedaguney Hilaltrk tam kaç hafta ve günlük oluyorsunuz doğuma girerken🩷 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻