Zukileta 33+5 20 mayistan sonra istediğin gün alırız dedi. Muhtemel bir problem çıkmazsa 20 mayis kararlastirdik esimle. Yarin muayene günüm bakalim konusuruz heralde. 39 da alıyormuş
OguzMoms nursedaguney Cinsiyetimiz kız 28+3 de gittiğimizde 1400 gramdı pamuk kızım Çarşamba günü randevumuz var 32+3 olcaz o zamanda merak ediyorum ne kadar büyümüş henüz doğum tarihi almadım ama doktorum 38+3 de alırım dedi oda sanırım Mayısın 26-27 gibisi olcak 🌸 Kendimde 10 kilo almış bulunuyorum 🫤
Bahar-sarioglu nursedaguney 33+3 haftalık olduk son kontrol de 2200kg 42cm di Haftada gün vereceğim dedi muhtemelen en erken 10 en geç 17 Mayıs derler gebelik şekeri ve serklajim var çünkü Gebelik şekerine bağlı olduğunu söylüyor iki hafta önde gidiyor
Greenleaf nursedaguney 31+6 da 2300 idik şimdi 33+5 iz bakalım, 35+0 da NST ye gireriz demişti ama doğum için tarih daha konuşmadık, SAT a göre 29 Mayıs gözüküyor, sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza, umarım sizin de sorunsuz geçiyordur 🙏🏼
nursedaguney Greenleaf Greenleaf 35+0 olacağız yarın kontrolümüz var 💓 NST ye bağlanırız belki bizde 🥹 bana eğer bebek gelmek istemezse 17 Mayıstan önce almam demişti. Yani o da 40.haftama denk geliyor 39+3 te almış olacak. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💕
nurevsanca nursedaguney @“nursedaguney” Aaa ben de YARIN 35+0 olacağım ve benim de doktor kontrolüm yarın ☺ ne güzel tesadüf. ☺ irtibatta kalalım ❤ bu arada NST ye baglandım ben 1 defa yarın 2 olacak. YARIN DOKTORDAN SONRA YAZALIM NELER OLDUĞUNUUU 😍
Zukileta nursedaguney 39 dan sonra herhangi bir gün olarak bize birakti. Bizim planlarimiz 39.0 da gireceğim insallah
Demirkale35 nursedaguney Ben normal doğum olmasını istediğimi ilettim ancak bebeğin gelişimine bağlı doğumuna karar verelim dedi 37+2 de kontrolüm var sanıyorum o zaman belli olacak ancak bizim doktor sezaryen olsa bile bebeğin kendisinin gelmesini bekliyor
cannkmrc nursedaguney 36+3 deyiz kızımla hâlâ inanamıyorum ikinciye bebeğimin olacağına Mayıs başında gelmesini bekliyoruz