leylos01 Pepela08 evet en son 12 haftalıkken gitmiştim şimdi 17 olduk dün Vakfıkebirdeki devlete gittim ömer hocaya sorarak orda göründüm cinsiyeti de öğrendim çok şükür sizin doğum ne zaman
Pepela08 leylos01 ben salı günü gideceğim farabiye kontrole.ömer hoca en son 37 de alırız demişti fakat şimdi perinatolojidekiler ne der bilmiyorum.35+4 üm şuan.30 temmuzda ömer hoca başlıyomuş göreve
Beblj Bnde 7m e gidiyorm şener hocaya. Çok memnunum bnde ondan. Rahim ağzı yetmezligim olduğu için benimlede çok ilgileniyo wallahi
Selensse Beblj prenses doğum rahat geçiyor mu gerçekten ben doktora normalden korkuyorum dedim prenses doğum nasıl dedim korkuyorsan onu da düşünme dedi bana . Doğum acısını hissedersin dedi dört cm açıklığa gelene kadar da sancı çekeceksin dedi sonra sadece azalıcak dedi
Esrackc Selensse ben prenses doğum yaptım sancıya dayanamadığım yerde istedim takıldı ve çok rahat ettim adet ağrısı gibi bir ağrıya dönüştü. Doğumda da bir acı hissetmedim bence siz de yapabilirsiniz her zaman öncelik normal doğum olmalı
Beblj Yasmncm yani o doktor için insanlar ikiye ayrıldı. İlk defa gidip birdaha buna gelmem diyenler. Bı grupta çok sewiyo.
Denizz6161 Yasmncm ilk hamileliğimde yıldızlıda gülşah hanım vardı ona gidiyordum çok gerilmiştim süreç boyunca, şimdi çok rahatım Filiz hanım asla germiyor hep olumlu motive edici bir de çok yoğun değil diğer doktorlar kadar