Elif6154 Momybaby devlet hastanesinde zaten anormal.bir durum olmadıkça normal oluyor dogum öyle olacak benimki de doğum hakkında başka bişey konuşmadık
Pepela08 Deletedmom_92 Proflar bakmıyolarmış zaten bende internetten randevu aldım doktorun adı falan gözükmedi perinatoloji oda 4 diye geçiyor.pazartesi gideceğim
Meliiikeoz Alesh evet biz gen testi yaptırdık 12 haftalıkken öğrendik kızımız olacak şuan 22+5teyiz❤️
Pepela08 leylos01 bende ömer hoca takipliyim bence harika biri.doğuma girince ücreti falan ne kadar bilginiz varmı
leylos01 Pepela08 bilmiyorum ki bi türlü soramadık 1 hafta sonra cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz inşallah unutmazsam yine soracağım siz normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz
Pepela08 Ben zorunlu sezeryan olacağım fakat ömer hoca ayağını kırmış 6 hafta yok sanırım randevu alabildiniz mi siz
leylos01 Pepela08 yaa inanamıyorum ben yazdım kendisine de cevap vermedi hala cinsiyeti öğrenmek için gidecektik şimdi 6 hafta nasıl bekleyeceğiz başka doktor da bilmiyorum canım çok sıkıldı
Pepela08 leylos01 normal gebelik takibi için mi gidiyodunuz siz? Ben bakiyeyi duymuştum oda 6aylık yurtdışında seminere gitmiş şuan sanırım gülseren dinç diye biri var
leylos01 Pepela08 evet normal gebelik takibi için gidiyorum dediğiniz doktora nasıl randevu alınıyor giriyorum bi ömer hoca bi bakiye çıkıyo zaten ikiside yok