Esrackc Selensse ben prenses doğum yaptım sancıya dayanamadığım yerde istedim takıldı ve çok rahat ettim adet ağrısı gibi bir ağrıya dönüştü. Doğumda da bir acı hissetmedim bence siz de yapabilirsiniz her zaman öncelik normal doğum olmalı
Denizz6161 Yasmncm ilk hamileliğimde yıldızlıda gülşah hanım vardı ona gidiyordum çok gerilmiştim süreç boyunca, şimdi çok rahatım Filiz hanım asla germiyor hep olumlu motive edici bir de çok yoğun değil diğer doktorlar kadar
Yasmncm Denizz6161 çok teşekkürler düşüneyim bu durumu yıldızlı medikal bana yakın diye orayı dusunmustum
Esrackc Selensse kontrole gittim 1-2 cm açılman var dedi ondan sonra 3 hafta sonraki kontrolde beni yatırdı açıklığım yine aynıydı sabah suyumu patlattılar saat 2 gibi sancılarım başladı 4 buçukta doğurdum. Tam olarak kaç cm açıklıkla yattım ne oldu ne bitti pek bilmiyorum 😂
Selensse Esrackc benim hiç açıklığıma falann bakmadı bebek doğum kanalında değil dedi 36 da sizin kaçta baktı
Esrackc Selensse 35 falandı heralde tam hatırlamıyorum ama bende lekelenme olmuştu o yüzden bakılmıştı
Selensse Esrackc yanınıza battaniye hırka falan kotmus muydunuz acaba üşünüyor diyorlar da hastanede yok mudur ,bebeğe biberon süt sağma makinesi falan bilginşz var mı
Esrackc Selensse ben 6 mayısta doğurdum yandım piştim sıcaktan 😂 Bebeğim odaya gelemeden yoğun bakıma alındı o yüzden ben mecbur süt sağmak zorunda kaldım ama bebek yanınızda olursa sağmaya gerek var mı bilemiyorum. Siz her ihtimale karşı alın bence yanınıza.
Pepela08 leylos01 37+0 da doğum yaptım şuanda 2,5aylığız.herşey yolundaydı çok şükür bebeğim yanımdaydı küvezlik bir durum olmadı.ameliyatımda sıkıntısız geçti.ömer hocaya olamadım perinatolojide fethi bey ve hayrettin bey ilgilendi çok memnun kaldım