Meryem25_25 38+2 veya 38+5 gibi görünüyor suanlik daha ilerisi normal doğum başlarsa boşuna çekip sonra sezeryana girmek istemiyorum
37+0 haftadan selaaam
ipeklinaismom korkma canım doğum hemen başlayan birşey değil ki. Zaten epitural vuruyorlar sancı Bike hissetmezsin. Ben 40.5 de sezeryan oldum nişan gelmişti sabah gelmeseydi yine beklerdim 😂
Meryem25_25 😂😂😂 yildim artık.bitsin sancı da cikiyo ama hissetmiyorum o yüzden fazla beklemez.muhtemelen
ipeklinaismom sağlıkla gelsin inşallah
Papatya8698 sizin kaç kilo oldu
ipeklinaismom hayırlısı olsun inşallah canım
ipeklinaismom maşallah canim
Hatice333 doğum yaptın mı canım aklıma geldinde sorayım dedim
1prensannesii__ evet canım bir hafta oldu bugün tam 🥰 sen ne yaptın
Hatice333 oo maşallah sezaryen mi oldun bebiş nasıl kaç haftalık doğdu🥰bende 29unda doğum yapıcam inşallah sezaryen 1 hafta kaldı tam
1prensannesii__ evet canım sezeryan oldum bebiş iyi şükür alışmaya çalışıyoruz birbirimize 🥰 38+4 de doğdu 😊 ay seninde çok az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah
Hatice333 yaa bende tam 39 haftalıkken olacak şekerimden dolayı kaç kg doğdu bebiş🥰kendin mi istedin sezaryeni nasıl oldu
Hatice333 ismini ne koydunuzz ipek ikinci isim olarakk🫢
1prensannesii__ fazla kilo almıyordu zaten son haftalarda 2900 doğdu canım sezeryanı da doktorum göbekten iğne kullandığım için bide tansiyonum çıkıyordu son haftalarda sezeryan önerdi ama bana bıraksaydı da sezeryan isteyecektim kolay da geçti şükür düşündüğüm gibi değildi
1prensannesii__ İpek Sevgi koydum canım 🥰
Hatice333 hadi inşallah darısı bana olsun 3150 kg şuan 38+1 durmuş kilo alımı, ismiyle büyüsün minik prenses 🤗
1prensannesii__ hadi bakalım sağlıkla çok kolay doğumun olur inşallah 🥰
ipeklinaismom merhaba ben yeni katıldım aranıza, 37+0 ya da 7+2 gibi ibareler ne anlama geliyor :)
1prensannesii__ ay bende 27 sinde sezeryan olucam heyecan var 39+0 olucak o gün ☺️
Merversin yaa aramızda 2 gün var sağlıkla gelsinler inşallah spinal mi olcaksınızz bende çok korkuyorum heyecanlıyım hemde bebeğime kavuşcsm diye çok mutluyum🥰