Minigiim-vebenn52 Senmsii iki ay oldu hala olmuyor bana yüzüklerim alyansı büyütemiyolarmıs değişecek mecbur takmak istiyorum çünkü 🤦🏼♀️
Senmsii Minigiim-vebenn52 Ben doğumdan sonrayı beklemek istiyorum o zaman olmazsa artık büyüyeceğim 😞
myangelson Senmsii doğumdan sonra ödem gidince olur genelde hep öyle oldu çevremde de. Benim de ödem olmuştu hep hamileyken olmadı parmağıma yüzükler doğumdan sonra ödem gidince oldu
sudedemirr Senmsii benim gebelikte hiç şişkinliğim olmamıştı, ama bence doğumdan sonra kilonuzu verince şişkinliğinizde inecektir diye düşünüyorum 🤔
asell13 Senmsii 33 haftalığım olmuyor hatta kısa zincir kolyem bile olmuyor kaldırdım olmazsa doğumdan sonra değiştircem mecbur
asell13 Senmsii ben oğlumda 1 sene adet olmadım hiç kilo verememiştim bu bebeğimde de öyle olursa çok zor 😅
Senmsii asell13 Evet birde o adet olup olmama durumu var 😬 sinir stres ateş yapıyor mu adet olamamak 😬
tgc_gzm2018 Senmsii tammm anladık eşin tektas almış anladik bıde resmini atsaydin tam olurdu🙄 çok üzülme hemen inmiyor zamnla tobislik gidiyor takarsın tektasini 😁
Yazmelegi_ Senmsii sabah aç karnına Maydanoz kürü içiyorum ama düzenli değil birde bol su tüketiyorum, kilo da verdim amaa parmaklar tombik kaldı 😁
asell13 Senmsii hemde nasıl perişan olmuştum hayatımın en kilolu dönemiydi sonra adet oldukça bi kaç ayda hamile kaldığım kiloya düştüm
Senmsii asell13 Ben şuan 6 aylığım ama şuan biel.zorlaniyorum çok fazla kilo almadım daha ama nefer Alip verirken çok zorluyor beni şuan bile
Senmsii Yazmelegi_ Maydanoz da çok kötü oluyor tadı ya 😂 bende sizin yolumuzdan gideceğim ama mecbur doğal yollar ile ☺️
Yazmelegi_ Senmsii evet çok kötü o yüzden sürekli içemiyorum 🤣🤣 bide ben diyet yaptım 70 ten 61 e düştüm ama işte parmaklarım zayıflamadı hahaha