Anneyimbennnr Senmsii iner doğumdan sonra bence Bende bi sabah bi kalktım yüzük parmağım şişmiş kızarmış yüzük çıkmıyor on saat uğraştım🥲
Senmsii Anneyimbennnr Çok kötü bir duygu değil mi o an insan şok oluyor :) sizin indimi doğum sonrası
ezgi0901 Emcoysss ben sezeryan doğum yaptım çok ödem oldu ama 3-5 günde yukarıdan aşağı doğru atılıyor en son ayaklarım aşırı şişmişti mesela sonra normale döndüm 😃
ezgi0901 Kızlar olabildiğince yüzük ve bilezik takmamaya çalışın, takıp çıkabilecek takılar mesela bileklik kolye küpe vs takın, bi sabah kalkıp ödeminiz artmış ve yüzük bilezik sıkışıp kalmış olabilir aklınızda bulunsun :)
aslip7 Senmsii 10 numaradan 14 e yükselttim daha 24 haftalık böyle giderse son haftalarda yüzüğüm yine olmayacak :(
Senmsii aslip7 Doğum sonrası umarım eski ellerimize bedenimize ulaşırız. Ben yüzüklerime çok değer veriyorum kiymetliler benim için gerçi herkes için öyledir onları tamamlamak üzüyor:)
Boncukk123 Senmsii 30.haftada çıkarttım bende vücut ödem topladı suan doğumdan sonra da ödemlerin ne zaman giderse ancak o zaman kullanabilirsin canım ☺️🌸
Biranne_64 Senmsii ikinci hamileliğim ilkinde de doğuma giderken bile parmağımdaydı şuna 18 haftalık hamileyim hala parmağımda ben elden değil de ayak ve yüzden çok kilo ve ödem toplamıştım doğumda da hepsi gitti valla bu seferkinde nasıl olur bilemiyorum umarım yine doğumda bütün ödemi kiloyu atarım
Minigiim-vebenn52 Senmsii iki ay oldu hala olmuyor bana yüzüklerim alyansı büyütemiyolarmıs değişecek mecbur takmak istiyorum çünkü 🤦🏼♀️
Senmsii Minigiim-vebenn52 Ben doğumdan sonrayı beklemek istiyorum o zaman olmazsa artık büyüyeceğim 😞
myangelson Senmsii doğumdan sonra ödem gidince olur genelde hep öyle oldu çevremde de. Benim de ödem olmuştu hep hamileyken olmadı parmağıma yüzükler doğumdan sonra ödem gidince oldu
sudedemirr Senmsii benim gebelikte hiç şişkinliğim olmamıştı, ama bence doğumdan sonra kilonuzu verince şişkinliğinizde inecektir diye düşünüyorum 🤔
asell13 Senmsii 33 haftalığım olmuyor hatta kısa zincir kolyem bile olmuyor kaldırdım olmazsa doğumdan sonra değiştircem mecbur
asell13 Senmsii ben oğlumda 1 sene adet olmadım hiç kilo verememiştim bu bebeğimde de öyle olursa çok zor 😅