sudedemirr Senmsii benim gebelikte hiç şişkinliğim olmamıştı, ama bence doğumdan sonra kilonuzu verince şişkinliğinizde inecektir diye düşünüyorum 🤔
asell13 Senmsii 33 haftalığım olmuyor hatta kısa zincir kolyem bile olmuyor kaldırdım olmazsa doğumdan sonra değiştircem mecbur
asell13 Senmsii ben oğlumda 1 sene adet olmadım hiç kilo verememiştim bu bebeğimde de öyle olursa çok zor 😅
Senmsii asell13 Evet birde o adet olup olmama durumu var 😬 sinir stres ateş yapıyor mu adet olamamak 😬
tgc_gzm2018 Senmsii tammm anladık eşin tektas almış anladik bıde resmini atsaydin tam olurdu🙄 çok üzülme hemen inmiyor zamnla tobislik gidiyor takarsın tektasini 😁
Yazmelegi_ Senmsii sabah aç karnına Maydanoz kürü içiyorum ama düzenli değil birde bol su tüketiyorum, kilo da verdim amaa parmaklar tombik kaldı 😁
asell13 Senmsii hemde nasıl perişan olmuştum hayatımın en kilolu dönemiydi sonra adet oldukça bi kaç ayda hamile kaldığım kiloya düştüm
Senmsii asell13 Ben şuan 6 aylığım ama şuan biel.zorlaniyorum çok fazla kilo almadım daha ama nefer Alip verirken çok zorluyor beni şuan bile
Senmsii Yazmelegi_ Maydanoz da çok kötü oluyor tadı ya 😂 bende sizin yolumuzdan gideceğim ama mecbur doğal yollar ile ☺️
Yazmelegi_ Senmsii evet çok kötü o yüzden sürekli içemiyorum 🤣🤣 bide ben diyet yaptım 70 ten 61 e düştüm ama işte parmaklarım zayıflamadı hahaha
mutlubibekleyis benim çoook erken başlamıştı ödemim 4 aylıkken bırakmıştım yüzük takmayı bir gün kalkarım da elimde kalır diye, doğum sonrası da olmazsa büyüğünü alırız artık 🥹 veya büyültebiliyorlar mı acaba alyansları tektaşları hiç bilgim yok o konuda
Senmsii mutlubibekleyis Yüzüğe göre değişiyor galiba canım tek talsae büyütülür galiba alyansta eğer özel yapım değilse öyle yazmıştı biri geçen gün