Senmsii Kızlar doğumdan sonra yüzükleriniz parmağınıza oldu mu ? Eşim doğum hediyesi yine tek taş aldı bana evdeki alyans numaram ile aynısını aldı. Daha dogurmadim.ancak şuan bile yüzüklerim olmuyor sanki asla olmayacaklar gibi. Siz doğumdan sonra parmaklar eski haline döndü mü yoksa tombiş mi kaldılar ? :) üzülüyorum
ezgi0901 Senmsii vücutta ödem oluyor çok fazla bir de hamilelik kiloları tabiiki. Doğumdan sonra da ödeminiz çok olacak ama zamanla vücuttan atılacak, sonra tüm yüzükler olacak😄
ipeklinaismom Senmsii kimin gorduysen olmadi valla . Benimde hala oluyo ama güçle biraz şişkinlik kişiden kişiye değişir sanırım parmağım 9 numara minik
Anneyimbennnr Senmsii iner doğumdan sonra bence Bende bi sabah bi kalktım yüzük parmağım şişmiş kızarmış yüzük çıkmıyor on saat uğraştım🥲
Senmsii Deletedmom_88 Tabi en kötü öyle ama ellerim üzüyor beni şimdiden kocamanlar böyle kalicaklar diye kafama takıyorum ,😞
Senmsii ipeklinaismom Bende 10 numara takıyorum şuan 6. Aya girdim yeni yeni olmamaya başladılar sanki ellerim benim değil gibi şok içindeyim insan üzülüyor belkide hamilelik hormonların dan dolayı bu tepkim bilemiyorum. İnşallah eski halien döner
ezgi0901 Emcoysss ben sezeryan doğum yaptım çok ödem oldu ama 3-5 günde yukarıdan aşağı doğru atılıyor en son ayaklarım aşırı şişmişti mesela sonra normale döndüm 😃
Senmsii Anneyimbennnr Çok kötü bir duygu değil mi o an insan şok oluyor :) sizin indimi doğum sonrası
ezgi0901 Kızlar olabildiğince yüzük ve bilezik takmamaya çalışın, takıp çıkabilecek takılar mesela bileklik kolye küpe vs takın, bi sabah kalkıp ödeminiz artmış ve yüzük bilezik sıkışıp kalmış olabilir aklınızda bulunsun :)
aslip7 Senmsii 10 numaradan 14 e yükselttim daha 24 haftalık böyle giderse son haftalarda yüzüğüm yine olmayacak :(
Senmsii aslip7 Doğum sonrası umarım eski ellerimize bedenimize ulaşırız. Ben yüzüklerime çok değer veriyorum kiymetliler benim için gerçi herkes için öyledir onları tamamlamak üzüyor:)
Boncukk123 Senmsii 30.haftada çıkarttım bende vücut ödem topladı suan doğumdan sonra da ödemlerin ne zaman giderse ancak o zaman kullanabilirsin canım ☺️🌸
Biranne_64 Senmsii ikinci hamileliğim ilkinde de doğuma giderken bile parmağımdaydı şuna 18 haftalık hamileyim hala parmağımda ben elden değil de ayak ve yüzden çok kilo ve ödem toplamıştım doğumda da hepsi gitti valla bu seferkinde nasıl olur bilemiyorum umarım yine doğumda bütün ödemi kiloyu atarım