suzu aynı durumdayım çok yeni 5 haftalık ama sürekli çay istiyorum şekerli ☺☺
Aşeriyorum🙈
Demir eksikliğin yada kansızlığın yoksa cayın yasak değil diye biliyorum canm günde bi iki bardak açık çaydan bisi olmaz canm istiyosa iç ben içiyorum 31 olduk çok şükür hiç bi eksiklik cikmadi. Doktorumda arada bi fincan türk kahvesinden ve günde bi kaç bardak açık çaydan bisi olmaz demişti ama hazır kahve içme demişti 3u1 aradakiler gibi
suzu çay niye yasak olsun o bitki çayları gebelikte yasak benim kansızlığım olmasına rağmen doktorum hiç içme demedi günde 2-3 çay bardağı içebilirsin dedi 39 haftayı bitirdik çok şükür bi sıkıntımız yok
OlgaArslan çay da da kafein var kahve gibi sizin dr unuz söylememiş olabilir ama bilinen birşeydir
suzu sen bilirsin canım günde bir fincan türk kahvesine bile izin veriliyor ben çok böyle şeyleri takmıyorum tamamen tercih meselesi doktorunla konuşmalısın bence
suzu ona bakılırsa ozaman hiç bişey yiyip içmeyelim hamilelikte şu zamanda herşey hormonlu onlarda bebeğe zarar. Böyle saçmalık mı olur ya o yasak bu yasak hastalık değil ki bu hamilelik hastalıkta bile doktorlar herşey yasak demez herşeyin fazla tüketilmesi yasaktır
OlgaArslan siz bildiğinizi yapın hastalık değil tabi ama can taşıyorsunuz çocuğa bol bol kafein vereceğinize kalsiyum verin,ya da sizin bebginiz ne haltsa siz yapin
Bişey olmaz bi kaç yudum iç dök aşerdikçe ben yasak olan şeyleri bile yedim tadımlık Valla aşeriyorum diye🙈
Ya size birşey olmadı diye başkalarına olmayacak diye birşey yok arkadaş,sizin dr unuz söylememiş,acın netten bakın o halde çay kahve kafeindir ilk 3 ay özellikle tehlikelidir rica edicem bilmediğiniz birşey de iddia etmeyin,siz bol bol için allah allah ya
pamuksekerinannesi aynen birtanem bir bardak içtim sonunda kaç gündür aklımda❤😗
suzu terbiyenizi takının lütfen. Ben size saygısızlık yapmadım bana bu şekilde konuşma hakkını size kimse vermez. Siz bence tartışacak insan aramışsınız danışacak insan değil. Lütfen başka yerlere baş vurun burası hamilelik platformu terbiyesizlik platformu değil. Zannedersiniz siz de bebeğinizi en iyi ve hormonsuz yiyeceklerle besliyosunuz. Çok şükür bebeğim gayet sağlıklı size de Allah akıl ve terbiye versin anne olacağını düşünerekten biraz daha laflarınıza dikkat etmenizi öneririm
Herşeyi ne kadar dert ediyorsunuz tamam kafein var sma günde açık içilen bir iki çaybardaktan hiçbirşey olmaz bu kadar kasmaya gerekmiyor bence
suzu madem zararlı ozaman bunun üzerine post açmayacaktınız bildiğinizi yapıp burda insanlara terbiyesizleşmeyecektiniz. Bildiğiniz her neyse onu yapın ozaman
suzu Oooohhhh afiyet olsun canımm minnoşa yarasın vitamin olsun 😍
pamuksekerinannesi insallah balım hepimizinkine insallah😁❤❤❤
suzu gerçekten sizin gibi terbiyesizler anne olabiliyo işte çok yazık Allah akıl versin size. Zaten daha fazla size laf yetiştirip sizin seviyenize inemem Allah size terbiye verir inşallah da o terbiyeyle büyütürsünüz bebeğinizi