• Aşeriyorum🙈

suzu ona bakılırsa ozaman hiç bişey yiyip içmeyelim hamilelikte şu zamanda herşey hormonlu onlarda bebeğe zarar. Böyle saçmalık mı olur ya o yasak bu yasak hastalık değil ki bu hamilelik hastalıkta bile doktorlar herşey yasak demez herşeyin fazla tüketilmesi yasaktır

suzu günde dört beş bardak.iciyorim arada türk.kahvesi içiyorum. Çayı açık ve şekersiz içiyorum 22. Haftadayim kanimda hiçbir sorun olmadı. Zararlı değil ki bunlar rahat olun.

seymos hayatım kanla ilgisi yok cocugun gelişimini etkiliyor kafein

OlgaArslan siz bildiğinizi yapın hastalık değil tabi ama can taşıyorsunuz çocuğa bol bol kafein vereceğinize kalsiyum verin,ya da sizin bebginiz ne haltsa siz yapin

Bişey olmaz bi kaç yudum iç dök aşerdikçe ben yasak olan şeyleri bile yedim tadımlık Valla aşeriyorum diye🙈

• suzu bunu yanıtladı.
        • suzu bunu beğendi.

Ya size birşey olmadı diye başkalarına olmayacak diye birşey yok arkadaş,sizin dr unuz söylememiş,acın netten bakın o halde çay kahve kafeindir ilk 3 ay özellikle tehlikelidir rica edicem bilmediğiniz birşey de iddia etmeyin,siz bol bol için allah allah ya

suzu terbiyenizi takının lütfen. Ben size saygısızlık yapmadım bana bu şekilde konuşma hakkını size kimse vermez. Siz bence tartışacak insan aramışsınız danışacak insan değil. Lütfen başka yerlere baş vurun burası hamilelik platformu terbiyesizlik platformu değil. Zannedersiniz siz de bebeğinizi en iyi ve hormonsuz yiyeceklerle besliyosunuz. Çok şükür bebeğim gayet sağlıklı size de Allah akıl ve terbiye versin anne olacağını düşünerekten biraz daha laflarınıza dikkat etmenizi öneririm

Herşeyi ne kadar dert ediyorsunuz tamam kafein var sma günde açık içilen bir iki çaybardaktan hiçbirşey olmaz bu kadar kasmaya gerekmiyor bence

suzu madem zararlı ozaman bunun üzerine post açmayacaktınız bildiğinizi yapıp burda insanlara terbiyesizleşmeyecektiniz. Bildiğiniz her neyse onu yapın ozaman

suzu gerçekten sizin gibi terbiyesizler anne olabiliyo işte çok yazık Allah akıl versin size. Zaten daha fazla size laf yetiştirip sizin seviyenize inemem Allah size terbiye verir inşallah da o terbiyeyle büyütürsünüz bebeğinizi

OlgaArslan ha şimdi sen terbiyeli oldun değil mi bak bak posun basında araya gir cemkir sonra biz terbiyesiz oluyoruz,saygısız bilgisiz cahil,ye ye herşeyi bol bol ye o bebeği düşünme birde bir bok biliyormuş gibi yorum yap her yere allahın beyinsizi

suzu bir terbiyesiz kelime kullandıysam admin beni de görsün hatta sende şikayet et beni nerde ne demişim bu birincisi. İkincisi sen küfürleri saydırdın ve akıl zekadan bahsedip benim okumamışlığıma verdin ki okumak üniversitelerle bitmiyor önemli olan insan olmak. Üçüncüsü ise benim bebeğime önce sen laf ettin ağır konuştun bebekleri böyle şeylere karıştırmaman gerektiğini bile öğrenememişsin ki bebeğine ben laf etmedi asla. Benim daha senin gibisine yazacağım yok o küfürleri yazdın ya ne kadar küçüldüğünü gördüm sizin. Siz devam edin terbiyesizliğinize

• suzu bunu yanıtladı.

OlgaArslan üstte yazdıklarına bak bakalım vay efendim hamilelik hastalikmiymis da herşey yenirmiste,madem bilmiyorsun yorum yapmayacaksın cahilliğinle cahilsin evet okumamissin allah ne verdiyse hamilelik geçiriyorsun milletide alet ediyorsun buna..benim postumun altına gelerek öyle artistik hareketlerle cumlelerle ahkam kesemezsin sen..Bak işine simdi

OlgaArslan çayda kafeinden çok demiri öLdüren bi madde war ama çay içen demirsizLikden yada kafeinden öLmez sadece demLi içmez açık içer oLur biter ama konuyu taaaa nereye çekmiş terbiyesizce konuşmuş arkadaş sen boşwer girme böyle mıhabbetLere

Yakamoz26 postu açan arkadaş kimseden destek göremeyince herkese çemkirmiş yaa şaka gibi kıza ne demiş baksana senin bebeğin ne haLtsa onu yap demiş yazıkLar oLsn ya çok ayıp çok ayıp

• suzu bunu yanıtladı.