suzu Oooohhhh afiyet olsun canımm minnoşa yarasın vitamin olsun 😍
Aşeriyorum🙈
pamuksekerinannesi insallah balım hepimizinkine insallah😁❤❤❤
suzu gerçekten sizin gibi terbiyesizler anne olabiliyo işte çok yazık Allah akıl versin size. Zaten daha fazla size laf yetiştirip sizin seviyenize inemem Allah size terbiye verir inşallah da o terbiyeyle büyütürsünüz bebeğinizi
OlgaArslan ha şimdi sen terbiyeli oldun değil mi bak bak posun basında araya gir cemkir sonra biz terbiyesiz oluyoruz,saygısız bilgisiz cahil,ye ye herşeyi bol bol ye o bebeği düşünme birde bir bok biliyormuş gibi yorum yap her yere allahın beyinsizi
- Düzenlendi
suzu bir terbiyesiz kelime kullandıysam admin beni de görsün hatta sende şikayet et beni nerde ne demişim bu birincisi. İkincisi sen küfürleri saydırdın ve akıl zekadan bahsedip benim okumamışlığıma verdin ki okumak üniversitelerle bitmiyor önemli olan insan olmak. Üçüncüsü ise benim bebeğime önce sen laf ettin ağır konuştun bebekleri böyle şeylere karıştırmaman gerektiğini bile öğrenememişsin ki bebeğine ben laf etmedi asla. Benim daha senin gibisine yazacağım yok o küfürleri yazdın ya ne kadar küçüldüğünü gördüm sizin. Siz devam edin terbiyesizliğinize
OlgaArslan üstte yazdıklarına bak bakalım vay efendim hamilelik hastalikmiymis da herşey yenirmiste,madem bilmiyorsun yorum yapmayacaksın cahilliğinle cahilsin evet okumamissin allah ne verdiyse hamilelik geçiriyorsun milletide alet ediyorsun buna..benim postumun altına gelerek öyle artistik hareketlerle cumlelerle ahkam kesemezsin sen..Bak işine simdi
OlgaArslan çayda kafeinden çok demiri öLdüren bi madde war ama çay içen demirsizLikden yada kafeinden öLmez sadece demLi içmez açık içer oLur biter ama konuyu taaaa nereye çekmiş terbiyesizce konuşmuş arkadaş sen boşwer girme böyle mıhabbetLere
suzu ne kadar terbiyesizsiniz bebeğiniz ne haLtsa ne demek
Yakamoz26 postu açan arkadaş kimseden destek göremeyince herkese çemkirmiş yaa şaka gibi kıza ne demiş baksana senin bebeğin ne haLtsa onu yap demiş yazıkLar oLsn ya çok ayıp çok ayıp
OlgaArslan ayrıca ilk oraya terbiyesiz yazan sizsiniz,bu da demek oluyor ki terbiyesisin daniskası cahilin daniskası sizsiniz,lütfen cahilliginiz ve bilmemisliginizde alın siz gidin,ha birde bu yastan sonra bilmediklerinize yorum yapmamayi burnunuzu sokmamayi öğrenin,suçlu sucsuzu bastırırmış her zaman..malesef cahil ve saygısız insanlara katlanamıyorum,okumanızı araştırmanızı tavsiye ederim bu yastan sonra
suzu önceLikLe anneLiğe siz Laf ettiniz hepimiz görüyoruz kör değiLiz adabınızLa post açın istediğimiz yere gireriz becerebiLiyosan sen kow bizi posttan ister yazarız ister yazmayız özgür bi forum bura 👍🏼
deletedmom11 ben orda zaten ona karşı bişey demeden çemkirmeye başladı sebebini de anlamadım bi baktım küfürler satdırmaya başladı karşımdaki erkek zanettim bi an onun küfürlerinden ben utandım o utanmadı
deletedmom11 kimden destek gormek icin hangi destek için açtım postu?rica edicem sizde cahilliginizle defolunuz..katlanamadigim tek insan aptal insandır...Burada gördüm bu kadar bilmeyeni cidden tebrikler..
suzu isterse herşeyi yer bu sizi iLgiLendirmez ister çay içer ister ewdeki tabakLarı yer sizene sizmi bakacaksınız ondan çıkan çocuğa ay okudukça beynim dönüyo ne dengesiz bi insansınız hamile insana ne terbiyesiz küfür etmişiniz sizi şikayet ettim küfürLü msjLarınızıda gönderdim şikayetLe 👍🏼
deletedmom11 gebelik hormonunu eşime dostuna atamayip burada onun bunun postuna mi yansitiyorsun?çok mu mutsuzsun? Kör müsün yukarıda kim yazmış terbiyesiz?Ya da sanane diye sorayim ?
suzu sen bebeğin için bişe yemem tatLım hatta su biLe içme bence sen nefes biLe aLma oksijen sana yaramıyo beLli burdaki herkes hamiLe nerdeyse we anne adayLarıyLa nasıL konuşuLması gerektiğini öğren öğLe post aç !!!
OlgaArslan vallahi bravo böyle yüzsüzlük görmedim bravo,mahalle karısı gibi konuş konuş şimdi masuma yat hala senin gibi cahile niye laf yetistiriyorsam
suzu katLanamadığınız tek kişiLik sizin gibi ne dediğini belli olmayanlar olması lazım bence siz aynaya bile bakmayın kendinizi görmeye tahammül edemezsiniz şayet o tarz bi kişiliği kimse görmek istemsz yazık çok yazık cahil oLan bi insanın başkasına cahil demesi çok ayrı bir ironi
deletedmom11 gerçekten uğraşmaya değmez boşver canım herkez cahil bi o akıllı yapacak bişey yok küfürleri bende şikayet ettim admin ilgilenir inşallah