Esrasrcnn evet benimde araştırdığım da asla böyle bi yazı çıkmadı önüme kız olursa eslem ada erkek olursa yiğit alp koycaktık hazırdı isim cinsiyeti belli olunca hep eslem ada diye seslendik şimdi değiştirsem benimde zoruma gitcek o yüzden kalsın dedim 😂

Prensiminannesiyim kız kardeşimin adı ben katmıştım 8 yaşında hiç erkekte duymadım. Bu arada çok uysal uyumlu sakin bi bebekliği çocukluğu oldu isimlerin enerjisine inanıyorum ben 🥰

Benım kızımın adı Eslem nehir bence çokta güzel koyabilirsiniz anlamıda çok güzel hiç tereddüt etmeyın derım çevrem dede 3 4kısıde eslem ısmı var

YoncaD bence de erkek ismi değil hep kızlarda duydum ama maalesef anlam olarak çok selametli erkek demekmiş 🙄 o kadar araştırdım zamanında bu ismi hiç böyle bi yazı görmemiştim burdan biri atana kadar da eslemin çok selametli erkek anlamına geldiğini asla bilmiyodum ve yazmıyoda gerçekten çok derine inmek lazım arap diline çekim eklerine falan

Prensiminannesiyim Kızımın adı Eslem. Çok güzel bir isim anlamı da çok güzel birçok güzel anlamı var kim demiş anlamı erkek diye.
    ANLAMI: Allah’a teslim olan kadın günahsız ve çok değerli kişi.
    Arapça’da erkeklere koyuyorlar doğru ama anlamı kadın demek çok iyi araştırın. Bizler türküz Arap değil kızlarımıza koyuyoruz bu ismi.
    Kesinlikle degiştirmeyin derim.
    Ben birdaha koyacak olsam Eslem ismini koyarım.
    Not:Eslem isimli kızlar çok akıllı oluyor 🥰

6 gün sonra

Prensiminannesiyim adım Eslem, 29 yaşındayım ve inanın 1 kere bile zorbalığa uğramadım. Çevremde eslem olarak bildiğim kız sayısı çoğunlukta 2 tane de erkek bildiğim var. Evet erkek sahabe ismi aslen bu doğru, ilk müslüman kadın doktorun adında eslem. Bence niyet çok önemli. Valla kendi adım olmasa 2.kızıma harıl harıl isim arıyorum direk Eslem koyardım. Tek kusurumuz gevezeyiz yani tüm eslemler öyle😂 ama genelde tip olarak güzel, aurası çok yüksek, girişken ve şanslı tipler. Oluyor. Bence vazgeçmeyin🙏🏻

Essahans Harika açıklama👏👏👏
        Kızımın adı Eslem yine olsa yine Eslem ismini koyarım bayılıyorum Eslem ismine.