fundatlas Minikkush9496 17 görünüyor ama bu gece korkuttu bizi hastaneden geldik daha gelmeye niyeti yokmuş fake atmış oğlum 😂💙
Meryem25_25 Gebesannee Çarşamba kontrol var canım bakalım ne diyecek doktor. 36 haftalık olcam Çarşamba
Rojda09 Minikkush9496 Son 15 gün kalmış uygulamaya göre ama Ramazan’ın ortasından beri yalancı sancı ve kasılmalarım var cuma günü kontrole gideceğim inşaAllah bakalım ne zaman doğacak minik prens 💙
Sema_sema Rojda09 ağrılarınız kasılmlarınıx nasıl tam olarak ben yaşıyormuyum yoksa psikolojik mi ayırt edemiyorum da🥹
annebebek123 Nazli08 ben de 40+3 oldum gelmiyor benimki de bu haftaiçi bekliyorum inşallah sağlıkla 🙏🏻 29 Mart ta doğacaktı uygulamaya göre 🤣
nurcan355 Sema_sema vajinamda batma seklinde oluyor ozellikle cok hareket ettigim gunun aksami agridan yatamiyorum yuryrken de aciyor birazda zonkluyor gibi
Srfclkkl Minikkush9496 aynıyız son 12 artık bir an önce sağ salim gelsin diye dua ediyorum çok yoruldum
Naciye_9 Sema_sema bende yer değiştirince oluyor hissediyorsunuz zaten durumu ama ağrı yok bende arada vuruyor nst de sancı durumunuza da bakılıyor
Rojda09 Sema_sema ağrım adet sancısı gibi bazen hafif bazen şiddetli oluyor bebek çok kasıyor kendini karnım taş gibi sert oluyor ve vajinamda baskı ve ağrı hissediyorum bide bunlarla birlikte sırt ağrısı oluyor yaklaşık iki haftadır böyleyim
Sema_sema Naciye_9 mesela bende bacaklarımda bi anda sanki elektirik verilmiş gibi bi sancı olup geçiyor. Birde karnımın en üstüne bebeğim sanki bi organını diriyor gibi aşırı sertlikler oluyor.