Sevdafrkn Minikkush9496 14 gün kaldı heyecan doruklarda sizde nasıl benim kızım olacak inşallah normal gözüküyor herseyimiz
busraali22-08 Sevdafrkn bizde 14 gün biliyor musunuz 🤭🤭. Yalancı sancılarım var ve son 3 gündür şiddetli ağrı ve agirlasma yaşıyorum. Bakalım artık beyimiz gelmeyi ne zaman uygun görürse 🤭🤭
Sema_sema Naciye_9 mesela bende bacaklarımda bi anda sanki elektirik verilmiş gibi bi sancı olup geçiyor. Birde karnımın en üstüne bebeğim sanki bi organını diriyor gibi aşırı sertlikler oluyor.
Naciye_9 Sema_sema normal bende yaşıyorum korkmayın hareket alanı dar olduğu için o şekilde hissetmemiz normal sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar 🥰
Sengul12 Son 28 tam 36 haftalığız heyecanla bekliyorum güzel kızımı kavuşmaya çok az kaldı inşallah 🌸💕
Oztrksadiye Son 11 diyo ama şuan sancıyla uyandım afedersiniz ishal olmuşum ve deli gibi akıntım var gitsemmi beklesemi arafta kaldım
Havva2626 Oztrksadiye buradan okuduğum kadarıyla ishal olduğunu öğrenip doğumun yaklaştığını haber alanlar var, hatta kimisi üşütüm sanıyormuş.
nurcan355 Sema_sema vajinamda batma seklinde oluyor ozellikle cok hareket ettigim gunun aksami agridan yatamiyorum yuryrken de aciyor birazda zonkluyor gibi
Umut_aras Minikkush9496 son 26 görünüyor ama iki üç hafta içinde gelmezse sezeryan olacağım sanırım çünkü bebeğin kilosu sınırı aşıyor
Rojda09 Sema_sema ağrım adet sancısı gibi bazen hafif bazen şiddetli oluyor bebek çok kasıyor kendini karnım taş gibi sert oluyor ve vajinamda baskı ve ağrı hissediyorum bide bunlarla birlikte sırt ağrısı oluyor yaklaşık iki haftadır böyleyim
Kiwitoveannesi Ezgi12348 evet szeryan olucam ikinci dogumum ilkindede tansiyondan dolayı sezeryan oldum yine sezeryan olucam protein kaçağı var
Baharatajanova Son 5 🥰 ama şuan sanki sancılarım vat gibi. Bu ağrı sancı mi değil mi onuda tam bilemiyorum