Bsrrgl Minikkush9496 34 ü bitirdik çok şükür sezaryen için gün almayı bekliyorum. Çok heyecanlıyım söylenen olumsuz şeylere rağmen çok hevesli mutlu ve ümitliyim ☺️🩷🌸 tatlı prensesime kavuşmak için gün sayıyoruz.
mom-16 Benusi6535 bende bilmiyorumm benimkdie gelmezse suni sancı isticem sezeryan olmak istemiyorumm
aycaktas21 Ebrar_1227 bende 4 Nisanda yatış yapacağım . 37+3 olacağız gebelik şekeri ve tansiyon çıktığı için daha bekletmeyelim dedi. Açılmam ve sancım yok fitil ve suni deneyeceğiz.
Olumludusun Uygulamada 27 gün olarak görünüyor. Doktor tarih vermedi. Haftadayim. Bu haftayla birlikte az az sanci baslar değil mi doguma hazırlık için. Bilen yazabilir mi. Sabah bir kere aksam bir kere sancı oldu. Benim haftamdakilerin sancı durumu nasıl merak ettim.
Gizem3514 Burcukk16 Belimden aşağısı kalçalarım bacaklarım çok ağrıyor oturmak yatmak eziyet gibi oldu kaç gündür. Sağ kasık üstümde de bir baskı var arada girip çıkıyor.
Misal26 Mltmbrz benle aynı aizinde 19 bende aşırı korku gerilme başladı normal olacak dogum ama korkuyorum nasıl olcak