merve_3807 fundamuammer 33+2 olduk bizde çok sertleşiyor aşağıya aşırı baskı yapıyor zaten doğum pozisyonunu da almış cumartesi nst ye gidicez bakalım inşallah erken gelmez
777momy merve_3807 bizde biraz önce 33+2 olduk ve karnım iyice aşağıdaymış gibi hissediyorum kasıklarımda baskı var korkuyorum doktorumu arayıp aramama arasında kaldım çevremdeki herkes çok aşağı inmiş diyor iyice stres yapıyorum😢
Haticeburak06 dogurangaplumba yaaa o zaman ikinci ismi siz seçin onunda gönlü olsun bence Tabiki siz bilirsiniz yinede🥹
777momy Karnı aşağıda olan var mı benim gibi çok merak ediyorum göğüsümün altında herkesin bahsettiği gibi bi baskıda yok benim gibi olup 40 haftaya gelen var mı acaba
asell13 fundamuammer hiç korkma ben 4. Olacam hiç bişe hissetmiyorsun sakinleştirici veriyolar hemşiler başında oluyor sonrasında da bol bol yürü bişeyin kalmaz 🥰
Serendipity16 Aysoshh büyük ihtimal aşağı baskı yaptıkları için acı oluyor inşallah dönmüştür sizinki doktor 35. Haftada falan dönüyorlar dedi egzersiz önerdi bana bende yapıcam artık inşallah döner 😢
ogretmen1anne_ fundamuammer 33+2 🌸 doğum şeklim henüz belli değil ama doktorum normal doğumdan yana bana gelecek olursam ağırlaştım fazlasıyla hareketlerim kısıtlı
fundamuammer ogretmen1anne_ ahh benimde öyle fazlasıyla ağırlaştım ve sıkıldım inanır mısınız sanki bir senedir hamileyim gibi geliyor. Sanırım bu hamileliğim çok sıkıntılı geçti ondan kaynaklı olsa gerek
fundamuammer Esra_Omer_21 aramızda bir gün var bende 34+2 yım bugün. Nasıl geçiyor hamilelik süreciniz?
fundamuammer Esra_Omer_21 doğum şeklinizle ilgili doktorunuz bir bilgi verdi mi normal mi sezeryan mi?