Azra8Engin Aysoshh ben pazartesi gidecektim ama eşimin işinden dolayı çarşamba gideceğim galiba. Sertleşme toplanma oluyor tekmeleri çok sert can yakıyor. Aynı şekilde altıma kaçıracak gibi oluyorum iğne batması olurken. Kanala mi ilerliyor acaba diye düşündüm bende.
Serendipity16 Aysoshh benimde böyle oluyor doktor normal artık bunlar çatı ağrısı dedi bi de benim bebeğim makat geliş ayaklarıyla baskı yapıyor büyük ihtimal
Aysoshh Serendipity16 ben 31de gittim benimde dönmemişti makat gelişti demek ki hala dönmedi ya 😓 bende öyle düşünüyorum ayağıyla mesaneye baskı yapıyor cuma randevum var bakalım ne diyecek doktor 34olucam
Serendipity16 fundamuammer bu bebişlere ne oluyor kimi duysam erken gelmeye çalışıyorlar ya inşallah vaktinde gelirler 😂
Serendipity16 Aysoshh büyük ihtimal aşağı baskı yaptıkları için acı oluyor inşallah dönmüştür sizinki doktor 35. Haftada falan dönüyorlar dedi egzersiz önerdi bana bende yapıcam artık inşallah döner 😢
Rabia6606 fundamuammer nstye daha güç girmedim 33 haftalık hamileyim belim kasıklarım çok ağrıyor ama kasılmalarım var benimde bu hafta gidicem bakalım kontrole ne derse doktor
Gul2727 Haticeburak06 anladım. Haftamız aynı benimde 29 da gitmiştim dönmedi demişti ve daha gitmedim doktora.
guness23 30+5 haftalığım bende 15-25 mayıs arası olur dedi tahminen 38 haftaya göre alıyorum dedi sezeryanım bende 2.doğumum bazen benimde karnım sert oluyo kasılma oluyo sanırım zor bi gebelikti
dogurangaplumba Haticeburak06 Bakalım kim önce doğurcak 🤣🤣 benim 41 42 haftayı bulur ablamıza çektiysek gelmemekte kararli olacak🤣🤣
Boncukk123 fundamuammer zorunlu sezaryen mi canım ters mi bebiş benim de mayıs ortası nasib olursa son adete göre 32+6 ultrasona göre 33+4 benim de kasılmalarım başladı NST girdim normal çıktı doktor yalancı sancı diyor çoğalmaya başladı bu aralar onun dışında halsizlik vurdu bana çok sürekli bir yere kıvrılıp uyumak istiyorum mide yanması nefes darlığı da çok var
fundamuammer Haticeburak06 doktor zorunlu sezeryan dedi ama ben iki normal doğum yaptım.bunun da sinsice normal doğumla gelevekmis gibime geliyor açılma olunca sanciyi çekince hayatta sezeryan istemem 🤣
dogurangaplumba Haticeburak06 bakalım nasıl olacak 🤭😅 hayırlı ve sağlikla kavusalim bebeklerimize sizin cinsiyet ne?
fundamuammer Azra8Engin Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin, baş pozisyonu nasıldı en son?
Azra8Engin fundamuammer 25 de döndü benim bebeğim baş aşağı doğum pozisyonuna. Ama en son kanalda degildi. Kanala indi mi bilmiyorum henüz