Serendipity16 Aysoshh büyük ihtimal aşağı baskı yaptıkları için acı oluyor inşallah dönmüştür sizinki doktor 35. Haftada falan dönüyorlar dedi egzersiz önerdi bana bende yapıcam artık inşallah döner 😢
ogretmen1anne_ fundamuammer 33+2 🌸 doğum şeklim henüz belli değil ama doktorum normal doğumdan yana bana gelecek olursam ağırlaştım fazlasıyla hareketlerim kısıtlı
fundamuammer ogretmen1anne_ ahh benimde öyle fazlasıyla ağırlaştım ve sıkıldım inanır mısınız sanki bir senedir hamileyim gibi geliyor. Sanırım bu hamileliğim çok sıkıntılı geçti ondan kaynaklı olsa gerek
fundamuammer Esra_Omer_21 aramızda bir gün var bende 34+2 yım bugün. Nasıl geçiyor hamilelik süreciniz?
fundamuammer Esra_Omer_21 doğum şeklinizle ilgili doktorunuz bir bilgi verdi mi normal mi sezeryan mi?
Ozlem1993 fundamuammer ya benm kız evde kasılıyor karnım dediğiniz gibi taş nst girdiğimde gram yapmıyor 😂 göbek açıkken hareket etmiyor kapattığımda duruduyor kasılma oldugnda gel diyor doktor ama ben gidince kasılma kalmıyor 🤷♀️😂
fundamuammer Ozlem1993 benim nst de sancı üst safhada ama doğmuyor 🤣 doktorumuzda çok rahat 1 Mayıs’a kadar bekleyelim diyor, kızdım dün doktora 39 a kadar bekliyorum sezeryan diyorsun ya arada doğum başlarsa o sancıları çekip birde sezeryan acısı çekemem 🥹 bu senenin bebekleri bize çektiriyor anlasilan
merylii_ fundamuammer 33+1 sancım yok, sertleşme oluyor arada, haftaya kontrolüm var, normal istiyorum ama doktor daha normal olabilir demedi, ben de normal doğumdan korkuyorum, nasıl olacak bilmiyorum, hem çok gerginim hem de aşırı heyecanlıyım.
fundamuammer merylii_ normal doğum sürecine birakin kendinizi, doğum için ilk belirtinz su gelmesi olmazsa sancıyla belirti baslarsa mümkün oldukça hastaneye yakın oturuyorsanız evde çekin sanciyi yürüyüş vs yapın evde 5dkkaya düşünce hastaneye geçebilirsiniz. Ama tabi hastane uzak degilse. İnanın normal doğum da. Her şey bebek doğuncaya kadar sonrasında hiçbir ağrı sızı olmuyor.
fundamuammer Esra_Omer_21 yaa çok güzel normal doğum istemeniz. Peki sezeryan nasıl bir şey? İnanın çok korkuyorum. Ameliyatla ilgili herşeyden zaten korkardım. Buda surecimi etkiliyor
Azra8Engin fundamuammer 25 de döndü benim bebeğim baş aşağı doğum pozisyonuna. Ama en son kanalda degildi. Kanala indi mi bilmiyorum henüz
fundamuammer Azra8Engin kanala doguma yakın iner. Bas aşağı pozisyonda kalması normal doğum süreci için şuan en güzeli. Başa kanala girmesiyle zaten her konuda rahatliyorsunuz karnınız birden çok fazla aşağıya düşüyor. Rahat nefes alıyorsunuz vs.
fundamuammer Hamislik su için bol bol 🏵️ birazda yürüyüş bana doktorum öyle demişti. Ben de öyle yapıyorum ayaklarım ayak bileklerim çok fazla ödem tuttu sizin gibi 🥹